Zona cu deșeuri din jurul Bisericii Sf. Parascheva, curățată de enoriași

0

Multe zone de la periferia municipiul Piatra Neamț riscă să fie transformate în depozite ilegale de deșeuri. Este și cazul celei din apropierea Bisericii Sf. Parascheva și a fostei fabrici de industrializare a laptelui, de pe strada Mihai Stamatin.

„La inițiativa polițiștilor locali de zonă și a preotului paroh al Bisericii Sf. Parascheva, mai mulți enoriași au igienizat complet atât aleea de legătură cu strada Aleea Ulmilor cât și părculețul din imediata vecinătate.

Astfel de acțiuni vor continua în toate cartierele orașului, cu precădere în Văleni, Speranța, Ciritei, Vânători, Gara Veche!

Persoanele depistate că aruncă deșeuri în alte locuri decât în locurile special amenajate riscă sancțiuni ce pot ajunge până la 1000 de lei. (H.C.L. 7/2010, art. 2, lit. ”a” – este interzisă aruncarea sau depozitarea pe străzi, parcuri, terenuri virane, malurile râurilor, în alte locuri publice a gunoaielor menajere sau a altor reziduuri și gunoaie de orice fel precum resturi de materiale, alimente, hârtii, obiecte uzate, gunoie de grajd, etc.)”, a transmis Poliția Locală Piatra-Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate