Sentinta definitiva in cazul Falau

2

Înalta Curte de Casatie si Justitie a admis recursul Alinei Mararu si al lui Bogdan Mararu, fapt care a condus la casarea sentintei date de Curtea de Apel Bacau care a redus pedeapsa lui Cristian Chilat cu 3 ani. Prin urmare, Cristian Chilat, cel care l-a asasinat pe Gheorghita Mararu si l-a ranit pe fratele sau, Bogdan Mararu, pe 14 noiembrie 2010, intr-un bar din Piatra Neamt, va avea de executat 19 ani de inchisoare si este obligat sa plateasca familiei Mararu daune de aproape 1 milion de euro si 600 de lei cheltuieli de judecata. Sentinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie este definitiva, Falau fiind gasit vinovat de uciderea lui Gheorghe Mararu si tentativa de omor asupra lui Bogdan Mararu.

Cititi intreaga poveste aici:

Focuri de arma si reglari de conturi in Piatra-Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. ANDREI spune

    niste jegosi

  2. popa gheorghe adrian spune

    E bine ca la restituirea proprietatilor nu sunt bani, dar pentru un interlop este 1 milion de euro despagubiri, gravitatea fiind ca a fost condamnata o persoana privata. Cand justitia va condamna statul pentru crima proprietatilor? RUSINE JUSTITIEI ROMANE!!!! JUSTITIE BOLSEVICO COMUNISTA!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate