Primarul şi organizaţia din Poiana Teiului se vor alătura USL

6

2012 – Anul victoriei USL
Primarul şi organizaţia din Poiana Teiului se vor alătura unei echipe puternice. Petru Bîia, primarul localității Poiana Teiului, va susţine echipa USL pentru alegerile locale.

Mă voi alătura echipei USL pentru că eu cred că USL reprezintă soluţia pentru revenirea la normalitate. Vreau să mă ocup de administraţie fără să mai fiu supus la presiuni ca până acum. Cu toţii aşteptăm normalitatea şi ca politica să nu mai dicteze în administraţie.„, a declarat primarul localităţii Poiana Teiului.

Petru Bîia este primarul comunei Poiana Teiului din anul 2000. Om gospodar, s-a preocupat permanent de binele comunităţii, ca dovadă stând şi încrederea cu care l-au investit locuitorii comunei. Pe parcursul celor 12 ani a atras numeroase fonduri europene şi a realizat reţeaua de alimentare cu apă la Dreptu, Poiana Largului, Petru Vodă, proiecte SAPARD de alimentare cu apă la Topoliceni, Poiana Teiului, Roşeni, două proiecte de modernizare a administraţiei publice locale, modernizarea a două drumuri comunale la Pârâul Fagului, Poiana Largului, un proiect de alimentare cu apă şi canalizare la Pârâul Fagului, program de after-school la Poiana Teiului. Printre proiectele de viitor se numără realizarea unor lucrări de prevenire a inundaţiilor, modernizarea drumului ce face legătura cu Mănăstirea Petru Vodă şi alte proiecte în interesul comunităţii.

Am lucrat mult timp împreună cu dl. Pruteanu şi acesta a fost mereu sensibil la problemele locuitorilor din Poiana Teiului şi sper ca şi pe viitor să ne bucurăm de acelaşi sprijn.”, a afirmat primarul Petru Bîia.

Art. pub.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
  1. un lingau spune

    sa traiasca primaru nostru ! :))))))))

  2. dismerdatu spune

    Buna ziua !
    Fratilor…!!
    Daca v-a ramas un minim de decenta nu mai incercati sa va laudati fare limita voi intre voi , caci ca voi nu mai gaseste nimeni si chipurile a-ti fi de neinlocuit…
    Provoca-ti de-a dreptul sentimente profunde de sila si scirba…!!
    Ave-ti un minum de bun simt si de educatie , lasa-ti pe alti sa va laude , ciocul mic si un minim de respect nu v-ar strica fata de noi oamenii cinstiti care stim prea bine cite parale valorati voi si promisiunile voastre….
    Rusineeeee….!!!

  3. dismerdatu spune

    Buna ziua !
    Primarul Petre Biia fostul doctor veterinar are multe fapte penale de ascuns…!
    Migratia a facut-o din interes nicidecum din onorabilitate si din ….chipurile fiind un bun gospodar….cum nu mai gasesti altul ca dumnealui….!!
    Aceste afirmatii propagandistice ma face sa ma simt ca inainte de 89 cind cultul personalitatii si a laudelor aiurea nu mai aveau limmite…..!!
    Dumnealui ca si conducerea Prefecturii Neamt si a CJ Neamt trebuie sa raspunda penal pentru Retrocedarile frauduloase si Crima Ecologica cu urmari dezatruase pentru viata boastra a tuturora…!!
    De aceia Prefectura Neamt sub diferite pretexte refuza sa implementeze Legea nr.544/2001 care a fost implementata pina si de Justitie si fiecare cetatean are ACCES la Dosarele Civile si cele Penale de pe Portalul Justitiei
    Se pare ca acesti indivizi alesi si platiti de noi cetatenii sint situati deasupra Legilor.
    RUSINEEEE…§
    PINA UNA ALTA PRIMARUL DE LA POIANA IEIULUI AR TREBUI SA RASPUNDA PENAL PENTRU TOATE ABUZURILE si Ilegalitatile Comise de care toata Opinia Publica din Zona le Cunoaste….!!
    Ma gindesc si ar fi regretabil ca in scurt timp si USLul sa se autocompromita daca nu are ca drept scop decit sa ajunga cu orice pret la putere , si nicidecum sa faca dreptate asa cum tot promite in mod continuu si repetat…..

  4. dismerdatu spune

    buna ziua !*
    Acest fost doctor veterinar este ipmlicat impreuna cu FOSTUL PREFECT Sendrea , Maftei Simion directorul Directiei

  5. Petru spune

    Mare lovitura a dat Gheorghe Stefan prin faptul ca a acceptat candidatura UNPR-istului (fost PSD) Culita Tarata) pentru functia de presedinte la Consiliul Judetean (in locul fostului pedelist Pruteanu): Petrica Baia (primar Poiana Teiului) anunta ca pleaca din PDL. In zilele urmatoare veti citi aceeasi informatie despre Nelu Ciubotaru (primar Roznov). De asemenea, acelasi pas l-a facut si presedintele PDL Romani cu tot biroul organizatiei comunale de acolo.
    Vor fi urmati de alti primari si de alte organizatii PDL, si din zona Roman, Targu Neamt, Bicaz, Roznov etc.

  6. Florin Constantin Roca spune

    Ce sa facem si noi sa felicitam toti traseistii care vin acum la spartul targului alaturi de USL,ok daca asa se face politica in Romania si sunt primiti cu bratele deschise si se defileaza cu eu ei de parca ar fi eroi,inseamna ca sunt dati de exeplul generatiei tinere de politicieni.Se scoate in evidenta lipsa opozitiei si interesul de a promova tineri in politica ori frica de a fi demascate anumitor lucruri care ar deranja de catre noii veniti,deci nu se promoveaza cometitivitatea,onestitatea si caracterul politicienilor.Sper sa fie ultimul an al traseistilor dar sa nu mai fie constransi nici primarii sa-si schimbe culoarea pt a primii fonduri,trebuie schimbata gandirea de a face politica,sper ca se doreste acest lucru la nivel superior.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate