Minor talhar arestat preventiv pentru 15 zile

2

În urma investigatiilor efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale Piatra Neamt a fost documentată activitatea infractională a lui C. V., de 14 ani, din Piatra Neamt. Minorul este suspectat că, în perioada 18 ianuarie – 12 martie 2012, împreună cu N.I., de 13 ani, N.V, de 9 ani si N.M., de 12 ani, toti din Piatra Neamt, au deposedat, prin violentă, sase femei, de posetele în care acestea aveau bani, telefoane, bunuri personale si documente de identitate. Faptele s-au comis în locuri publice si scări de bloc. Prejudiciul total cauzat a fost estimat la suma 6.560 lei, fiind recuperat în proportie de 25 %.

De asemenea, C.V. este suspectat că a pătruns, fără drept, în locuinta unei femei si a sustras suma de 8 lei. Minorul a fost retinut pe bază de ordonantă de retinere, pe o perioadă de 10 ore si a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt cu propunere de arestare preventivă. Instanta a dispus arestarea preventivă a suspectului pe o perioadă de 15 zile sub aspectul comiterii infractiunilor de tâlhărie, furt calificat si violare de domiciliu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. gabi spune

    Faina stirea asta. vad ca se invart sume grase aici.Posibil ca „baetu destept” al orasului nostru sa-i invidieze.Eu ma dau pe spate si dupa termenul de ”investigatii”, efectuate de „politia muncipiulu” . Tare!!!

  2. x spune

    Simbata dimineata erau in piata centrala „la cumpareturi” cu parintii,iar dupa masa erau in zona Unic

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate