[ULTIMA ORĂ // NEAMȚ] Persoană blocată într-o fântână

0
ARHIVA

Pompierii nemțeni intervin în aceste momente într-o misiune de degajare a unei persoane blocate într-o fântână adâncă de aproximativ 7m. Misiunea are loc în comuna Dobreni.

Revenim cu informații.

UPDATE:

Ca urmare a unui apel la 112, din jurul orei 17:08, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru degajarea unei persoane blocată într-o fântâna la cca 4 m adâncime, în localitatea Dobreni. Persoana intrase în fântână (aproximativ 8 m adâncime ), cu ajutorul unei scări, pentru a curăța fântâna. La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă de intervenție și o ambulanță SMURD. Pompierii, cu ajutorul mijloacelor specifice de intervenție de evacuare din mediu ostil, au scos un bărbat în vârstă de 68 de ani, conștient. Bărbatul a primit îngrijiri medicale de la paramedici, dar a refuzat transportul la spital.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate