Săptămână decisivă la talciocul PNL. Se stabilește candidatul

2

În timp ce celelalte partide politice cu potențial în dinamica electorală locală și-au stabilit candidații pentru funcția de primar chiar dacă unii nu i-au anunțat, la PNL Piatra-Neamț nimeni nu știe nimic.

La început au mimat o competiție internă cu vreo opt potențiali candidați, apoi au uitat de competiția internă și se vorbea ceva despre niște sondaje dar nici despre ele nu s-a mai spus nimic. De atunci, încontinuu auzim că săptămâna viitoare se stabilește candidatul și au trecut multe săptâmâni.

Am crezut inițial că vor merge cu Dragoș Chitic, dar la PNL nu e ca la alte partide unde echipa merge cu liderul, indiferent că e anchetat sau condamnat, având cazuri în țară unde au ieșit primari oameni care erau condamnați, cercetați sau chiar încarcerați. La PNL ești abandonat ca un cal olog imediat cum ai o problemă.

Am crezut ulterior că îl vor desemna pe Vasile Panaite, deoarece stătea bine în sondaje, dar se pare că și el a avut o scamă și a început o negociere internă la PNL Neamț și nimeni nu a mai înțeles nimic. Am auzit de Dan Vasiliu, am auzit de susținerea candidatului USR, am auzit chiar și de Carabelea, dar cel mai grav este că nu am auzit nimic de nici un liberal autentic. Panaite e fostul prefect PSD, Dan Vasiliu e fostul ”elev” al celui mai controversat PSD-ist din Neamț și Carabelea poate să se ia de o mână cu candidatul USR de la Piatra-Neamț, că amândoi scârțâiau ușile pe la PDL.

Așadar, la PNL Piatra-Neamț se negociază, tranzacționează și aranjează cine va fi candidat și, cică, săptămâna asta vor anunța. Poate le vine mintea de pe urmă și îl susțin pe Dragoș Chitic, indiferent de ce probleme ar avea, pentru ca așa ar fi normal într-o echipă. Toată lumea este unită până la capăt.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Dragta spune

    Corect ???.. Nu ma intereseaza vreun partid. dar actualul Primar D. Chitic, uimeste cu implicarea lui permanenta in infrumusetarea , curatenia, ordinea in acest oras. dar si legatura online cu pietrenii.

  2. razesul spune

    Ei, la Roman se sustine candidatul PNL, acolo e compatibil. Nici la PSD Piatra Neamt situatia nu-i clara….. Deocamdata Piatra Neamt nu are candidati de calitate care sa merite votul cetatenilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate