Cel mai probabil, candidatul PSD la primăria Piatra-Neamț va fi…

2

Cel mai probabil, candidatul PSD la primăria Piatra-Neamț va fi Răzvan Cuc, fostul ministrul al Transporturilor.

Discuțiile interne din PSD și cele externe nu sunt tocmai cele mai prielnice acestui potențial candidat, dar de departe este unul dintre personajele politice care a trimis prin semnătură și decizia sa o mulțime de bani pentru investiții în Neamț.

La linia de start electoral, Cuc nu stă foarte bine și, dacă ne uităm puțin și la ce listă de consilieri locali se prefigurează la PSD Piatra-Neamț, deja lucrurile se văd în ceață. Cu toate acestea, de departe, Răzvan Cuc este un politician abil, cu capul pe umeri și vorbele la el. Nu ar fi exclus să facă surprize la care nu se așteaptă nimeni.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Leo Taxil spune

    După impresia deplorabilă pe care ne-a făcut-o anterior, nu aș crede că ar avea vreo șansă…Ca să nu mai vorbim de apartenența la PSD!!!

  2. jana spune

    Pacat ca s-a ajuns in aceasta situatie…
    In randurile PSD Neamt nu sunt persoane suficient de capabile/credibile incat sa ii reprezinte pe nemteni astfel incat este necesara „importarea” unui individ care habar nu are ce se intampla la nivel local???
    Aceeasi remarca e valabila si pentru PNL care a adus de la Vaslui un adjunct de politie ca la nivel local nu sunt apreciati cei care muncesc…
    Rusine ca nu stiti sa-i apreciati pe cei care chiar muncesc si isi doresc sa schimbe ceva in judetul nostru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate