Trei bărbați „caftiți” de neveste cu ce-au avut la îndemână – Doi îndură cu stoicism în spital

0

Trei agresiuni tragi-comice s-au petrecut în noaptea de 28 spre 29 iunie. Prin apel la „112” domnii în cauză au raportat că au fost fugăriți cu coasa, loviți cu scaunul în cap și respectiv cu scândura pe spinare.

Locul 1 merge către un bărbat fugărit cu o coasă. Încercăm să ne imaginăm scenariile:

Mândra: Bată-te-ar jalea că de 2 săptămâni tot zici că te apuci de cosit iarba asta și tot tai frunze la câini. Da’ tu crezi că mă mai rog mult de tine, neisprăvitule? ZDRANG!

Surprinzător este faptul că însăși „muierea” a sunat la 112 și a insistat ca „năpasta” să-i fie dusă la spital. E oarecum de înțeles, bărbatul trebuie să fie apt pentru a fi fugărit și alt dată, n-ai ce face cu el dacă-i beteag. Dar cum mândria de bărbat este o adevărată forță a naturii, omul a refuzat. Bună, rea, e-a lui și cu asta basta, nu s-o face acum de toată bafta pe la spital, să-l afle tot satul.

Locul 2 merge către bărbatul cu scaun la cap. Nu, nu la figurat, la propriu.

Mândra: Ce te uiți așa la mine?

Amărâtul: Ho tu muiere, ce-ți veni? Nu mă uit nicicum!

Mândra: Aaa, păi normal că nu te mai uiți, am văzut eu cum îți joacă ochii după Maria a lu’ Costache, ‘mnevoru’ ei de matracucă! Șî io tre să stau ca proasta să-ți cos budigăii și să te aștept cu mâncarea caldă, hai? POC! (Ăsta fu scaunul, v-ati prins, da?).

Și, în sfârsit, (last but not least, cum zic americanii), locul 3 merge către ghinionistul articulat cu o scândură pe spinare. Aici trebuie să fi fost ceva total neașteptat:

Nevasta (așteptând la intrare precum Baba-Cloanța clefăind scaieți după ora 23.00): 3 ore să te întorci cu o pâine, da? TREI ORE! Și puți a pufoaică!

EL: Nu, că… PLEOSC! Discuția a luat sfârșit. Măcar n-a suferit mult, bietul de el.

Până în acest punct, articolul se vrea a fi un pamflet și sperăm să îl tratați ca atare.

Totuși, scenariile noastre sunt inspirate din fapte reale. Cele 3 agresiuni s-au petrecut în intervalul 28-29 iunie (Jud. Iași) cu scândura, coasa și respectiv scaunul. Dacă nu ne credeți, click aici pentru știrea originală.

S-avem cu toții o seară cu zâmbete!

Sursa articol: stiriest.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate