NEAMȚ: Accident cu victime. O autospecială de poliție implicată

0

O autospecială de poliție a fost implicată astăzi într-un accident rutier. Șoferul și un agent de poliție au fost răniți și transportați la spital.

„Din primele cercetări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Neamț a reieșit faptul că, un bărbat de 70 de ani, din localitatea Dochia, nu s-ar fi asigurat în mod corespunzător la punerea în mișcarea a autoturismului de pe acostamentul DN 15, moment în care nu ar fi acordat prioritate de trecere unei autospeciale de poliție care se deplasa din direcția Bacău – Piatra Neamț.

Pentru a evita impactul, conducătorul autospecialei a efectuat manevra de viraj la dreapta, moment în care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului autospecialei și a unui alt agent de poliție, pasager în același vehicul. Victimele au fost preluate și transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”, a transmis IPJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate