Cruzime de neimaginat: Violată, bătută și tâlhărită de 4 bărbați sub privirile soțului

0
Foto caracter ilustrativ (Sursa: Ziarul de Bacau)

Cazul este din alt județ însă, din nefericire, astfel de agresiuni îndreptate asupra persoanelor mai în vârstă au început să ia amploare în România. Din acest motiv vă expunem aceste fapte pe care vă rugăm să le aduceți la cunoștința persoanelor mai în vârstă din familia dumneavoastră, în special a celor din mediul rural care nu au acces la astfel de informații dar sunt cele mai expuse unor asemenea riscuri.

În noaptea de 18 spre 19 decembrie 2016, doi soți în vârstă de 59 ani așteptau la ocazie în fața Primăriei Mitocu Dragomirești pentru a ajunge într-o localitate limitrofă din Suceava, doar că ceea ce a urmat a fost absolut cumplit.

Lângă ei a oprit o mașină de culoare neagră în care se aflau 4 cetățeni de etnie rromă, au fost luați cu forța de pe marginea drumului și ulterior șoferul a oprit pe un câmp. De aici a început calvarul. După ce au fost bătuți, amenințați cu un cuțit și deposedați de toți banii pe care îi aveau, toti cei 4 au întreținut pe rând raporturi sexuale cu femeia, sub privirile îngrozite ale soțului. Au fost abandonați apoi pe acel câmp.

Ancheta s-a dovedit a fi una extrem de dificilă, întrucât agresiunea a fost raportată a doua zi iar victimele nu au putut oferi prea multe detalii, în afară de faptul că cei 4 erau de etnie rromă. Agresorii, originari din Șcheia și respectiv Bălăceana nu erau la prima abatere, toți având la activ antecedente penale.

După mai bine de 6 luni de anchetă, autorii faptei au fost ridicați. Ultimul individ din grupul celor 4 a fost condamnat abia la finele săptămânii trecute de către Judecătoria Suceava la o pedeapsă de 11 ani și 10 luni de închisoare, întrucât până de curând se afla în Italia, încarcerat tot pentru fapte de violență.

Ceilalți 3 agresori au primit pedepse de 11 ani și 4 luni, 15 ani și 8 luni și respectiv 18 ani și 6 luni, pentru lipsire de libertate, tâlhărie calificată și viol, decizii care sunt definitive. În cazul ultimului agresor condamnat săptămâna trecută, sentința poate fi atacată cu apel. În plus, acesta a fost obligat să plătească femeii pe care a violat-o daune materiale în cuantum de 15.000 lei.

Sursa: monitorulsv

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate