[FOTO] Dacă l-ați văzut, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție!

0

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale şi cei ai Poliției municipiului Roman continuă activităţile de căutare în vederea depistării numitului Bezede Petrică, de 64 ani, din Stănița.

La data de 1 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie de 61 de ani, cu privire la faptul că, fratele său BEZEDE PETRICĂ, de 64 ani, a părăsit în  mod voluntar unitatea medicală în care era internat și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 60 de kilograme, constituție slabă, părul scurt, cărunt, ochi albaștri, fără semne particulare.

Nu se cunosc obiectele vestimentare cu care era îmbrăcat la momentul dispariției.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

UPDATE:

La data de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost informați cu privire la faptul că bărbatul de 64 de ani, dispărut la data de 1 mai 2020, a revenit la domiciliul său din localitatea Stănița.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, bărbatul s-a aflat pe raza municipiului Roman și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În fapt, la data de 1 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o femeie de 61 de ani, cu privire la faptul că, fratele său, de 64 ani, a părăsit în  mod voluntar unitatea medicală în care era internat și nu a mai revenit până în prezent. 

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate