Stelian Negrea, discoverproject.ro – denigrarea ziarpiatraneamt.ro la comandă

1
FOTO: FACEBOOK/ STELIAN NEGREA – DISCOVERPROJECT.RO

Recent, un jurnalist din zona București, pe numele său Stelian Negrea, a făcut pe discoverproject.ro, un site cu o audiență care nu e la vedere, un articol denigrator care pare a fi la comandă și care este acum rostogolit prin mediul online nemțean de către persoane interesate să ne denigreze. Spunem la comandă sau cu anumite interese, deoarece, imediat după publicare, a fost preluat brusc în presa locală, deși nu avea timp să se propage în mediul online și să ajungă în mod natural la cititori. E cel puțin interesant.

În articolul respectiv, Stelian Negrea îmbină date reale cu minciuni denigratoare cu scopul clar de a compromite. Acest Stelian Negrea ne-a contactat înainte de a scrie articolul și ne-a pus întrebări, dar în articolul lui nu a dat nici 10% din răspunsurile noastre care ar fi lămurit foarte clar totul.

Ulterior, Stelian Negrea a refuzat să ne publice dreptul la replică în discoverproject.ro, fapt care întărește suspiciunea nostră că articolul publicat de el nu are nicio treabă cu jurnalismul menit să stabilească adevărul, ci a fost creat special pentru a fi folosit ca armă de imagine la Neamț.

În așa-zisul text cu pretenție de articol de presă/anchetă în care nu a fost prezentat dreptul la replică, Stelian Negrea omite intenționat să spună adevărul. Prezintă eronat lista cu publicațiile noastre online, introducând printre ele site-uri realizate în cadrul unor proiecte, site-uri pe care nu s-a făcut niciodată publicitate și nu au fost prezentate în nicio ofertă.

Prezintă eronat un proces cu un politician care nu s-a referit la conținutul articolelor noastre, ci la faptul că am aprobat comentarii injurioase.

Contractul pe care îl prezintă ca ”Primul și cel mai important contract” este cea mai mare minciună din articolul lui Stelian Negrea. Acel contract nu a existat niciodată.

Despre ONG-ul despre care scrie mincinosul de Stelian Negrea, el știa dinainte de a publica articolul, din răspunsurile noastre, că de ani de zile am renunțat la a mai solicita finanțări publice și că fiecare leu public venit pe ONG a fost deja anchetat în baza unor plângeri calomnioase și false de către DNA, DIICOT si alte instituții și s-a dovedit că totul a fost legal. Jurnalistul Stelian Negrea a ales să nu publice răspunsul meu și să facă insinuări.

Și contractele noastre publice sunt prezentate cu rea intenție, cumulând suma încasată de ziarele noastre din Neamț, Harghita, Bacău etc. și prezentând situația finaciară, ca și cum ar fi una datorată unei asocieri politice cu PSD.

Un articol care miroase a comandă politică pentru că este intens rostogolit acum de unii interesați în denigrarea noastră la Neamț. Un articol în care se vorbește de contracte care nu există și se prezintă și fapte care, de asemenea, nu există. Putea jurnalistul din București să ne întrebe orice și noi să răspundem punctual pentru fiecare suspiciune, dar a ales să publice o temă servită, iar faptul că nu a publicat nici dreptul la replică spune totul.

Probabil astfel de mizerii vor mai urma, căci așa cred unii din Neamț că fac ei jocurile și așa se scot publicații sau politicieni din joc. Așa e la noi, la Neamț. Unii se cred mari strategi, securiști, conspiraționiști, manipulatori și îi vedem apoi cum se transformă din stăpânii inelelor în purtătorii brățărilor.

Așadar, a început bălăcăreala preelectorală și suntem ținte, ceea ce e bine. Înseamnă că deranjăm cercuri de interese de la Neamț și noi chiar asta trebuie să facem.

Deși unii cred că nemțenii sunt proști și pot fi manipulați așa ușor, se înșală. Procentul de naivi în Neamț este foarte mic ca să poți schimba ceva prin manipularea lor. Și să ne uităm și la cei care șe joacă de-a manipulările și intoxicările în Neamț. Înainte, pe vremea defunctului președinte de CJ Neamț, aveam manipulatori profesioniși la Neamț, cu școală, cu organizare, cu bugetare. Cei de acum sunt niște săraci, chiar și cu duhul.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Leo Taxil spune

    Noi, cititorii vechi ai ”ziarpiatraneamt.ro” avem de mult timp o părere clară despre jurnaliștii săi. Denigratorii n-au ce schimba.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate