Citește și
11 Comentarii
  1. martin adrian vicentiu spune

    NU SE VEDE NIMIC NU SE AUDE NIMIC IAR BOZGORII SE ANTRENEAZA PENTRU EPURAREA ARDEALULUI VA CREDEAM MAI BARBATI EU M-AM PUS LA DISPOZITIE

  2. martin stricland spune

    @popa gheorghe adrian
    pentru ca, daca ar fi sa ne luam dupa ‘invataturile’ ce ni le flutura tatucul, ar trebui sa spunem, ‘bah, avocatelule, cu salariu nesimtit!’, ‘bah, ziar diversionist, aservit, blah-blah!’, ‘bah, doctore, spagar!’, etc etc etc..
    e mai bun asa?!
    ooof, mult mai e pana departe..

  3. martin stricland spune

    @popa gheorghe adrian
    noi intelegem ca ai un teren de recuperat (am urmarit cu atentie si sint solidar), ca esti in clenci cu pinalty, ca esti avocat, ca esti preten cu dl.gaidau, da, ai si juma’de norma de bodyguard al presei libere sau al decentei absolute?!..
    nu cre’ca mai e nevoie sa punctez faptul ca problemele sint rostite acolo-n piata si ei au avut curajul sa iasa, la-nceput 3, dupa aceea ceva mai multi, stiind c-or sa se confrunte cu multimea majoritara, care vezi-doamne, mai e si exclusivista..
    dupa cum vezi, metehnele astea ‘stramosesti’ nu pier cu una cu doua, ‘cine nu-i cu noi, e-n-potriva noastra’, ‘e nazisti, dom’le’, ‘e skinhedzi!’..
    minerii ce naiba au mai fost, ingerii lui charlie?!
    multe succes

  4. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    @Noua Dreaptă. Mi-am exprimat decent câteva nedumeriri. Aș dori să se schimbe ceva în această țară, în cel mai bun sens. Dar în lupta cu bandiții cred că e nevoie de mai multă unitate. Nu cred că va merge doar cu vorba bună. În rest, mult succes în activitatea voastră, forță, minte limpede, pricepere și înțelepciune. Doamne-ajută!

  5. popa gheorghe adrian spune

    @ noua dreapta
    Sa nu mai aveti tupeul sa raspundeti lui „nenea Gaidau” ca daca il scoateti din pepeni va trage niste investive si laturi ce n-ati auzit in viata voastra. ATENTIE!!!

  6. NOUA DREAPTA spune

    Nenea Gaidau, n-ai vrea ca Noua Dreapta sa se ocupe si de aselenizari? Dar de niste excursii gratuite pe Marte?

  7. popa gheorghe adrian spune

    LA PUSCARIE PINALTY!!!! JOS CU TURNATORII, JOS CU MAFIOTII, JOS CU HOTII!!!

  8. cetatean_revoltat_apolitic spune

    Fac ramasag ca , imediat in secunda 2 dupa ce Gaddafi de Romania va fi in puscarie , PINALTY nici nu va mai fi in Romania…..

    Are aranjat absolut totul…..stiti ca cotidianul CANCAN – a scos pe piata la data de 01.06.2010 – un diagnostic de Leucemie pentru pinalty….

    O sa vedeti cati se imbolnavesc din actuala Coalitie Interlopa Politica…..

    Deci in prezent Romania este condusa de „BOLNAVI” care vor fi dupa ce vom scapa de Epoca Securista Interlopa.

  9. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    Nu m-am lămurit prea bine care-i treaba cu ”Noua Dreaptă”, ce vrea, ce dorește și ce și-a propus acst grup. Dar am văzut unele afișe, răspândite prin oraș, din când în când, cu câte o lozincă, o poruncă, o deviză… Afișele erau scoase la un copiator, format A4, câteodată A3. Am întâlnit imaginea liderului ”Legiunii Arhanghelului Mihail”, Corneliu Zelea Codreanu, alteori o hartă a României Mari, a Basarabiei, un portret al marelui poet național Mihail Eminescu… Ceea ce nu am reușit să găsesc a fost un program politic! Nu am dat peste un program politic! Presupuși reprezentanți ai grupului ”Noua Dreaptă” au apărut cu un banner verzui(culoare identică actualului partid, re-branduit, ex-portocaliu, aflat la prădăciune în fruntea României profanate, trădate și jefuite nemilos, de cei mai ticăloși dintre ticăloși). Dezideratele acestor persoane, concretizate în pictograme-manifest, sunt ale întregii Românii, aparțin tuturor românilor. Este de mirare că un grupuscul care xeroxează niște imagini și niște lozinci, lipite pe stâlpi și ziduri coșcovite, există mai mult pe Internet decât în viața reală. Un borcan cu aracet și trei-patru afișe nu te pot distanța de babilonia generală pentru a-ți da dreptul să afirmi că tu ești bun și curat, dar ceilalți sunt răi și corupți. Unde sunt roadele minimale ale unor eforturi personale, semnate de ”Noua Dreaptă” la Piatra Neamț”? În afară de câteva afișe lipite cu aracet și un banner verzui, cu o siglă și niște pretenții și autoatribuiri de calități, nu am auzit, nu am văzut. Și-au pus reprezentanții acestei grupări pielea în saramură, la modul concret, pentru a descoperi prădăciunile și tâlhăriile sistemului? Au participat cu ceva, la descoperirea crimelor ce se petrec în această Românie chinuită? N-am văzut, n-am auzit! Au manifestat împotriva defrișărilor de copaci și a proiectelor demențiale extrem de costisitoare și neproductive de la Piatra Neamț? Sub nici o formă! Și atunci? Cu un afiș, un borcan de aracet și un banner de culoarea prădătorilor care mai ieri fluturau eșarfe portocalii nu se face curat în România! Când îi înjuri pe ceilalți, pretinzând că tu ești sfânt și curat trebuie să ai ceva în portofoliu! Ceva mai mult decât 2-3 afișe și un borcan cu aracet. Corneliu Zelea Codreanu avea o vorbă: ”ACTA, NON FABULA”(Fapte, nu vorbe)! Ce tehnocrați, experți și specialiști compun gruparea ”Noua Dreaptă” ? Prin ce mijloace dorește să salveze România? Că de înjurături și negări suntem cu toții în stare! Numai că unii dintre noi mai facem și treabă! Lăsați ceva în urma voastră, cât de mic și concret, care să fie de utilitate publică! Încercați să deveniți credibili și să meritați interesul cetățenilor! Oamenii s-au săturat de lozinci pro, sau contra. Asta fac toți șmenarii politici! Eu cred că se poate, chiar dacă mijloacele materiale sunt modeste. Cașcavalul Puterii este încă mare, doar că găurile sunt ceva mai mici: nu mai încape oricine acolo!

  10. NOUA DREAPTA spune

    Felicit acest site pentru felul in care intelege sa fie echidistant. Sunt placut surprins sa constat ca mai exista presa libera, cel putin in acest oras. Tineti-o tot asa!

  11. Maria spune

    articolul care apare cand dau click pe siteul http://tuburluimihai.blogspot.com/ nu face decat sa confirme cele spuse de Gheorghe Stefan cum ca sunt persoane ce incearca sa-i manipuleze si sa-i mituiasca pe protestatarii din Piatra Neamt sa scandeze contra XXX!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate