Accident in Garcina

0

Joi, 12 ianuarie, la ora 18.51, echipajul de descarcerare şi echipajul SMURD Piatra Neamţ au fost alertate şi au intervenit ca urmare a producerii unui accident de circulaţie pe DN 15 C, pe raza comunei Gârcina, din care au rezultat două victime. Şoferul autoturismului implicat în accidentul rutier a rămas încarcerat între fiarele contorsionate, fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru scoaterea acestuia.

Ajunşi în doar câteva minute de la primirea apelului (de la un conducător auto aflat în trafic), pompierii militari, în colaborare cu personalul Serviciului de Ambulanţă, au reuşit să salveze cele două victime din autoturismul grav avariat. Pasagerul de pe scaunul din dreapta (Viorel C., 39 de ani) a suferit politraumatisme, care au necesitat acordarea primului ajutor calificat de către paramedici. După ce i-au evaluat funcţiile vitale, echipajul SMURD l-a monitorizat EKG, i-a aplicat pansamente şi gulerul cervical, l-a imobilizat pe targa din dotare şi l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ. Conducătorul auto (Viorel  I., 37 de ani) a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanţă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate