Crima șocantă din incinta Spitalului Județean – Declarația procurorului criminalist [VIDEO//IMAGINI]

1

Ieri, 10 ianuarie, directoarea de îngrijiri medicale a fost ucisă în incinta Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț (click aici pentru articolul inițial).

Potrivit declarației procurorului criminalist Stelian Olteanu, cel care instrumentează acest caz, în urma efectuarii necropsiei s-a stabilit faptul că decesul a survenit în urma unui traumatism cervical cu interesarea arterei carotide și a venei jugulare, ceea ce a dus la o hemoragie externă masivă.

Iată mai jos declarația integrală:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. TIBI spune

    Patrichi. Acum. ajunge la Bacău ,unde se întâlnește cu ălalalt de la P Tei. Zănoaga și amândoi se Spovedesc. unul altuia Cum și ce Fel au Rafuit. Femeile .Copii și unul și altul având rămân în Grija lui Dumnezeu și.a unor. Oameni de Bine de la Niste Fundații , Că Deh Tăticii lor au .făcut pe JACK Spintecătorul sau HANNIBAL din Tăcerea Mielor . Se Întreabă. Cineva. Daca Dumnezeu sa o Odihnească ! intra Intr un salon , Debilu mai casapea și vreo doi. Bolnavi . Doar. Cazul de la SOPOCA Nu Trebuie sa rămână PREMIERA!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate