Citește și
2 Comentarii
  1. Gelu spune

    Recunosc ca m-am oprit pe la secunda 36….
    N-am putut urmari mai mult…la fel procedez zilnic cu chestiunile media care ma polueaza.
    Vis a vis de tema articolului,mi s-au intiparit in memorie sutele de stiri despre diverse situatii nefericite,care mi-au parvenit prin intermediul TV-urilor locale din Piatra Neamt.
    Zeci de babe,vecini,oameni de bine,şpriţari profesionisti ori academicieni intrebati despre un banal accident…ca sa umple o juma’de ora de transmisie.”Ce parere aveti despre vecinu Costica?..”
    La fel de profesionisti si cei din media centrala,cand alearga vreo 30 de gagici cu limba pe umar si microfoanele intinse catre un nene manat din spate de mascati,cu intrebari genul: „De ce l-ai omorat?”,”Ce ti-a facut?”
    Astept si un articol despre inflatia de cagulati din media…
    In restul lumii,acolo unde criminalitatea e cu adevarat organizata si mafia mafie,nu prea vezi ca oamenii legii sa se ascunda atunci cand sunt in preajma „interlopilor”.
    La noi daca o baba fura un ou de sub gaina e purtata in catuse de catre animalele cagulate..bineinteles cu conditia ca totl sa fie live,la TV..
    Despre inmormantarile in exclusivitate si in direct ce ziceti?

  2. gyovy spune

    Tare! Un film care reprezinta in modul cel mai clar nivelul populatiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate