Tamponări în Neamț

0

Pe parcursul zilei de 20.08.2019, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unor accidente rutiere, fără victime, la care pompierii au intervenit pentru misiuni specifice.

În localitatea Dumbrava Roșie, în urma tamponării a două autoturisme, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț a acţionat, cu o autospecială complexă de intervenție, pentru spălarea părții carosabile şi asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor.

De asemenea, pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Roman, în urma tamponării a două autoturisme, două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de pompieri Roman au acţionat, cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă și o autospecială pentru descarcerare, pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor.

Sursa: ISU Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate