Accidente in Neamt

0

Accidente rutiere

În ziua de 26.11.2011, orele 03:00 pe D.J. 207-K pe raza localității Doljești, judeţul Neamţ, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. În timp ce numitul F. Sergiu Cătălin, de 25 ani, din comuna Răducăneni, județul Iași, conducea un autoturism pe D.J. 207 K având direcția de mers Buruienești – Doljești, ajungând într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă pe partea dreaptă a sensului de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp metalic care susținea cablul de telefonie, după care s-a răsturnat. Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, care a fost diagnosticat cu traumatism craneo facial fără pierdere de cunoștință, contuzie toraco-abdominală, plagă contuză piramidă nazală, excoriații suboccipitală dreapta, fractură piramidă nazală, rămânând internat la Spitalul Roman și avarierea autoturismului. Vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoturismului care nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga și se afla sub influența băuturilor alcoolice (rezultat alcooltest 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat).


Cercetările sunt continuate de Poliţia municipiului Roman.

***

În ziua de 25 noiembrie 2011, în jurul orei 08.00, pe DN12C, în comuna Tașca, judeţul Neamţ, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, poliţistii au stabilit că în timp ce numitul A. Marinel, de 45 ani , din comuna Gârcina, jețul Neamț conducea un autoturism pe DN12C în localitatea Tașca din direcția Bicaz către Gheorgheni,s-a angajat în depășirea unui autocamion fără a respecta regulile privind depășirea și a acroșat cu oglinda retrovizoare stânga pe numitul G. Ilie, de 43 ani din comuna Tașca care se deplasa regulamentar pe partea stângă a drumului, în aceeași direcție de mers, rănindu-l ușor. În urma evenimentului rutier victima a fost transportată la Spitalul orașului Bicaz unde a fost diagnosticată cu diagnosticat cu TCC acut minor, contuzie hemitoracică dreapta. Victima nu a rămas internată.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate de Poliţia orașului Bicaz.

***

În ziua de 26 noiembrie 2011, în jurul orei 09.30, pe DN 15, în orașul Roznov, județul Neamț s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, poliţistii au stabilit că în ziua de 26.11.2011 în jurul orei 09.30 în timp ce numitul S. Alin Nicolaie, de 37 ani, din comuna Borlești, județul Neamț conducea un autoturism pe DN 15 pe direcția de mers Bacău – Bicaz, ajungând în apropierea unei treceri pentru pietoni din orașul Roznov, jud. Neamț, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul ce rula în fața sa, în același sens de mers cu el, acroșându-l din spate când acesta a redus viteza la respectiva trecere pentru pietoni.

În urma impactului conducătorul celuilalt autoturism, T. Constantin, de 60 ani din orașul Buhuși, județul Bacău a suferit leziuni corporale ce au necesitat transportarea sa cu ambulanța la Spitalul Județean Neamț unde a fost diagnosticat cu traumatism coloană cervicală minoră.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate