Alte tăieri ilegale de arbori și furt de arbori, constatate la Poiana Teiului de Direcția Silvică Neamț

2

Cei de la Direcția Silvică Neamț spun că se fură ca în codru din pădurea ce aparține comunei Poiana Teiului și este în grija viceprimarului Paul Enache.

Unele voci rău intenționate spun că cei care fură pădurea din Poiana Teiului ar avea sprijinul șefului de post și al unui procuror din Bicaz, lucruri care nu se confirmă și sperăm să nu se confirme niciodată și să fie doar suspiciuni fără bază reală, căci dacă sunt și poliția, și procuratura băgate nu mai stârpește nimeni mafia lemnului de la Poiana Teiului.

Dar să vedem ce zic cei de la Silvic:

Și dacă acesta ar fi singurul furt din pădurile comunei… Dar e jale la Poiana Teiului. Mafia lemnului e mai activă ca niciodată aici. Devorează pădurea ca termitele și încă nu e nimeni la pușcărie.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Dani spune

    Multumim ca faceti aceste hotii vizibile in loc sa publicati cancanuri. Mumtumim ca sprijiniti comunitatea si poate fiind vizibile hotiile vor lua sfarsit.

  2. Bengescu Emanoil spune

    Si noi pe cine sa mai credem ?
    Colegul tau Ionut Corfu scria altceva .

    ADMIN: Pai cel mai simplu e sa așteptați să vedeți ce spun instituțiile. Cu siguranță unul dintre noi este un mare mincinos 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate