Nu cumpărați de aici. Mâncare rea, evaziune fiscală!

8

Am fost să vedem ce se servește de mâncare prin parc la Zilele Orașului. Unul dintre comercianți, o firmă de prin Vatra Dornei, ne-a atras atenția în mod negativ.

În primul rând trebuia să te rogi frumos să iți dea bon fiscal, 99% dintre clienți neprimind nici un bon și în al doilea rând, deși mâncarea arăta bine, gustul lăsa mult de dorit la unele produse iar altele, cum e de exemplu costița, nu se puteau mânca.

Era atât de tare și ciudată la gust de parcă ar fi fost gătită cu mult timp înainte și reîncălzită de mai multe ori. Ca să nu mai spunem că totul e mai scump decât la un restaurant.

Fac la bani băieții ăștia deștepți, cu tot felul de mâncare ciudată și nimeni nu-i deranjează cu nimic.

Pentru cei care se grăbesc cu interpretările e bine de știut că astfel de incidente cu comercianți nesimțiți se întâmplă în mai toate orașele unde sunt sărbători. Nu organizatorii sunt vinovați că un comerciant este nesimțit cu autoritățile care au în sarcină să verifice calitatea alimentelor vândute oamenilor.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
  1. Nichitus Maxim Ionut spune

    La aceasta terasa, au servit masa mulți artiști renumiți și nu au avut absolut nimic de obiectat, chiar au avut numai cuvinte de lauda, dar fiecare cu părerea lui.

  2. Dănuț Musoiu spune

    Am citit comentariile și cred că în toată ecuația asta care se numește Romania toți suntem vinovați în oarecare măsură ,cei care au firma vor sa se îmbogățească peste noapte iar cei care ar trebui să vegheze corectitudinea respectării legii nu o fac,noi avem o singura varianta să nu cumpărăm de la ei și se duc singuri.multumesc pt răbdare dacă citiți.

  3. Herta Georgeta spune

    Am citit articolul și cred ca este dreptul nostru sa va dam un răspuns!In primul rând văd ca va contraziceți singur (mâncarea arată bine dar este pregătită de mult timp)….stimate domn…d voastră nu cred ca a ți fost la vreodată la un grătar la pădure ..de asta cred ca nu știți ca,carnea pregătită la grătar se înnegrește după ce este scoasă de pe grătar!!!!In ceea ce privește costurile produselor intr o societate privată fiecare i și aplica prețurile in funcție de cheltuielile pe eveniment(cred ca nici asta nu știți d nule reporter…se plătesc chirii de zeci de milioane ….repet zeci de milioane și cum sunteți in presa cred ca știți mai bine ca mine cât costa sa concerteze doar Andra in orașul dumneavoastră))))”Băieții ăștia deștepți”dețin facturi și certificate de conformitate pe produsele pe care le comercializează!!!Nu suntem abator și nici producători…doar comercializăm…și când întâmpinam probleme precum a fost costița o retragem din preparare și comunicam mai departe furnizorului nostru de carne!!!!Fara dovezi ca v-ați îmbolnăvit consumând produsele noastre ,calomniand și defăimand societatea noastră veți suporta consecințele!!!!Cred ca totul a pornit de la un domn care avea dinti de 2000 euro in gura …nu ficatul bolnav de la produsele noastre!!!!Sfatul meu pentru acei domni care critica prețuri și produse va spun ca la registrul Comertului încă se înființează firme..și va mai sfătuiesc sa mergeți sa consumați produse doar in restaurante unde totul arată impecabil pe farfurie iar in spate am vz de multe ori la știrile de la ora 17…cum se pregătesc produsele(nu generalizez)))!!Am uitat sa va explic cum sta treaba cu evaziunea fiscală…vom prezenta toate bonurile de casa bătute la sfârșitul zilei…organelor competente(ANAF)))!!!Le mulțumim tuturor clienților care au venit și au gustat in fiecare zii din produsele noastre!!!

    ADMIN: Vedeti ora la care ati emis bonul pentru noi …pe el e nr de ordine…si faceti un calcul cate bonuri ati emis in ziua respectiva pana la acea ora …. dar daca insistati …am primit si in privat mesaj de la dvs… vom reveni pe tema articolului 🙂

    1. Nichitus Maxim Ionut spune

      Doamna Geta, tot respectul pentru ceea ce faceți. Persoanele cărora nu le convine, pot sa ocolească terasa Dumneavoastră, lăsând loc celorlalți 99,99%, care abia așteaptă sa ajungeți în orașul lor. După cum am auzit eu(tot în Piatra Neamț), NU ATI FOST LA UN FESTIVAL ȘI S-A SIMȚIT LIPSA(si nu doar de la o persoană) Continuați tot asa și ignorați răutățile celor invidioși. CU RESPECT, SĂRUT MÂNA!

  4. vali spune

    Ar trebui sa mergeti in cartierul Valeni si sa vedeti cum se zbat zecile de familii care au fost inundate grav ! Autoritatile, in delasarea lor traditionala , nu au facut nimic, din 2010 când a mai fost o inundatie identica, pana astazi. Trebuiau asigurate scurgerile apei paraului Turcu pt debite maxime, nu trebuia ridicata cota strazii cu 1 metru fata de acum 30 de ani. Este dureros cum zeci de familii suporta pe propia cheltuiala dezastrul datorat autoritatilor: Apele Romane, Primaria s.a.

    1. Nelu spune

      TATI pai Nu se Dorea , era o Idee de Business să ți Deschizi un punct de Lucru cu Profil Gastronomie ? sa da i ACȚIUNE la Dom doctor la Spital ! Nu trebuie că mai acuși sa aibă Subiect pentru Concursul Trimestrial ??

  5. Custura ion spune

    Asa este….raiul la evaziune..Piatra Neamt…..dar ce ..ziceți de Piata Mare..???? Poate va aude cineva…De D S V…….niste mitici cu salarii mari…Alo prefectura….ce aveti de spus ….Chitic tace și el..???

  6. Costel spune

    Si eu am pățit o ieri cu costița, m-am întors înapoi cu ea și după mai multe discuții cu doamna am reușit să îmi recuperez banii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate