Barajul Văleni deversează pe la toate vanele

2

Răul Bistrița a ajuns la nivel maxim pe zona municipiului Piatra-Neamț. Barajul de la Văleni deversează pe la toate vanele.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Dela Timisesti spune

    > «Dandu
    >
    > iunie 23, 2019 la 4:04 pm
    >
    > Nu se deverseaza pe la toate vanele si nu exista pericol pentru localitatile din aval. Ar fi ideal ca toate institutiile din aceasta tara, sa functioneze asemenea hidrocentralelor. Salariatii Hidroelectrica lucreaza in sistem militarizat, sub comanda Dispeceratului Energetic National. Toate deversarile se fac controlat, astfel incat sa se evacueze treptat undele de viitura produse in amonte. In acelasi timp, folosind energia apelor dezlantuite, se produce energie electrica curata.»

    Eu va apreciez acest mesaj optimist, domnule Dandu. Eu va multumesc pentru acest mesaj.

  2. Dandu spune

    Nu se deverseaza pe la toate vanele si nu exista pericol pentru localitatile din aval. Ar fi ideal ca toate institutiile din aceasta tara, sa functioneze asemenea hidrocentralelor. Salariatii Hidroelectrica lucreaza in sistem militarizat, sub comanda Dispeceratului Energetic National. Toate deversarile se fac controlat, astfel incat sa se evacueze treptat undele de viitura produse in amonte. In acelasi timp, folosind energia apelor dezlantuite, se produce energie electrica curata.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate