In aceasta noapte a fost un incendiu la sediul Notariatului Soric

14

In aceasta noapte a fost un incendiu la sediul Notariatului Soric .
Culmea coincidentei este faptul ca ieri a fost lasnsata  o carte in care apar copii ale unor acte ce dovedesc ca autoritatile pietrene au vandut prin acest notariat terenuri foarte bine pozitionate , catre persoane importante din Piatra Neamt  , la preturi ce trezesc suspiciuni .

Completare art :09.20

Incendiu a fost provocat intentionat prin aruncarea in interiorul notariatului a unui recipient cu o substanta inflamabila .
In incinta notariatului nu a fost afectata arhiva de acte pentru ca incendiul a fost stins imediat . Deci nu a disparut nici un act important .
De aceasta data , din vina pompierilor , nu au ars actele din arhiva . Suntem foarte curiosi daca va dispune cineva mutarea arhivei de la acest notariat sau masuri suplimentare de asigurare a integritatii actelor stocate tinand cont de ultimele evenimente produse.

Vom reveni cu detalii.

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
14 Comentarii
  1. constantin spune

    daca inainte de omorarea lui mararu mi se parea o gluma despre asa zisii interlopi iata ca gluma se ingroasa.pentru ati permite incendiera bunurilor familiei fostului sef ipj trebuie sa fii foarte bine organizat.nu cred ca dgipi inclusiv celula de la neamt lau scos din obiectiv.acestia nu se ocupa doar de interlopii de la periferie.DE ACEEA EU NU CRED IN EXISTENTA UNUI NEBUN CI O REGLARE DE CONTURI INTRE TAURI SI E VREMEA CA VITEII SA STEA CAT MAI DEPRTE PENTRU A NU FI ATINSI CU CORNU.

  2. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    Oraşul Piatra Neamţ este o localitate relativ liniştită. În privinţa COTONOGELII, aceasta nu este specifică doar oraşului nostru. Poţi fi…cotonogit în mai multe feluri: eşti dat afară din servici sub pretexte hilare ori inventate, eşti primul pe lista disponibilizaţilor, proprietatea îţi este profanată-jefuită, proprietatea este…”reţinută” abuziv-samavolnic sub diferite pretexte de către factorii de putere din partea locului, firma îţi este călcată de controale exagerat de numeroase într-un interval de timp destul de scurt, ţi se înscenează ceva urât de tot, eşti agresat de necunoscuţi tocmiţi contra unor sume de bani etc. Dl. avocat ADRIAN GHEORGHE POPA este unul dintre cei cotonogiţi în dreptul său legal de proprietar(vezi şi proprietatea sa din centrul istoric al oraşului Piatra Neamţ, care întârzie nepermis de mult, prin „bunăvoinţa” autorităţilor să reintre în posesia proprietarului său legitim). Dl. JĂNEL IOSUB a cunoscut în mod direct hăituiala, persecuţiile şi un anume gen de…cotonogeală, doar pentru că şi-a apărat dreptul natural la muncă, doar pentru că şi-a reprezentat bărbăteşte colegii ceva mai delăsători, dinaintea societăţii civile, salvând, măcar vremelnic, vreo zece locuri de muncă! Acest concetăţean, Jănel Iosub, s-a expus personal pentru a dezvălui o serie de matrapazlâcuri. Ce face societatea civilă? Îl lasă singur, în groapa cu vipere a banditismului local? Cam aşa se vede din avion! În ceea ce mă priveşte, nu sunt interesat de politică şi nici de candidatura cuiva anume. Cred că aş susţine o candidatură independentă a cuiva dispus să fie consecvent cu sine şi promisiunilor electorale afişate public. Cred că voi susţine o persoană întreagă la minte şi la trup, care ştie să se controleze, să-şi stăpânească furiile pasagere, care dispune de calităţi specifice unui lider de caracter! În privinţa arhivei personale: aceasta este destul de modestă şi nu merită mare atenţie din partea nimănui, chiar dacă este „risipită” prin câteva locaţii la care nu am cum să mai ajung. Eu utilizez doar informaţii publice. De celelalte informaţii are cine să aibă grijă, cu unele „mici scăpări” în „pantalonii” publici: funcţionarul statului! În privinţa serviciului de ambulanţă nu deţin multe amănunte. Cei care au expertiză verificată în problematica stufoasă a serviciilor de ambulanţă sunt: dl. Jănel Iosub(curajosul nostru concitadin) şi distinsa domnişoară „lili spune”. O arhivă de invidiat are dl. Jănel. Dar dl. Adrian Popa ne întrece pe toţi în privinţa documentelor foarte-foarte interesante!!! De ameninţări nu am dus şi nu duc lipsă! Dacă cineva este dispus să-mi aplice anumite …”corecţii”, trebuie să fie conştient că o face pe seama celor vizaţi în cartea apărută recent: „Cocoşaţii” de la Piatra Neamţ. Aşa că, la acest sfârşit de an pre-electoral nu sunt recomandate… contondentele.

  3. gigi chent spune

    este un aranjament comandat de soric in cardasie cu cine trebuia,

  4. popa gheorghe adrian spune

    Domnul Gaidau merge dupa principiul „distinsului edil gospodar Pinalty”…” TE FAC IO PI TINI”. Se pare ca in ultima vreme, odata si cu lansarea cartii „In codrii Uniunii Europene”, distinsul ziarist Mihail Sorin Gaidau vrea sa ia macar un picior din cele 4 (daca nu mai sunt si alti doritori) pe care le are Stefan la scaunul de primar. VOM VEDEA CE VA IESI… cert este ca un candidat la Primaria Piatra Neamt precum domnul Gaidau ar fi greu de combatut, mai ales ca, din ce am vazut cu ochii mei, are o baza de date ce depaseste arhiva CNSAS daca ar fi tiparita pe hartie din format electronic

  5. lili spune

    dle msg !daca la neamt se poarta cotonogeala severa inseamna ca fisele de solicitare de la ambulanta ar fi pline de agresiuni !mai mult ele ar fi raportate si la politie pe protocol !

  6. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    Câteva întrebări firești sunt obosite de așteptare:
    1. dl. Vasea Șoric avea unele datorii(câteva sute de mii de euro, conform spuselor sale). Numai Dumnezeu știe când și cum și le-a achitat(dacă le-a achitat).
    2. Notariatul incendiat (cu milă!) nu poate fi altceva decât o atenționare…discretă, dacă nu este o simplă înscenare.
    3. În privința unor documente care ar fi fost destinate incendierii, nu pot fi discuții: există copii peste tot, prin urmare ar putea fi exclusă asemenea motivație.
    4. La Piatra Neamț se poartă incendierile și cotonogeala severă, dar luna noiembrie are o semnificație aparte: acum un an, la ”CAFE LATINO”, în luna noiembrie a fost ucis un om, Gheorghiță Mararu! Fratele său a scăpat, deocamdată! Asta nu înseamnă că povestea s-a încheiat! Acest ”remember” nu pare să fie ”noiembrie, ultimul bal”! Dar nici una din proprietățile importante ale primarului din Piatra Neamț, chiar nici o proprietate a sa, nu a fost incendiată!!! Acest aspect permite o mică speculație firească, mai ales că primul cetățean al orașului nostru aflat cu telefonul la ureche în momentul asasinării lui Gheorghiță Mararu a fost distinsul edil, poreclit Pinalti! La cât… ”bine” a făcut dl. Ghighi acestui municipiu, te și întrebi cum de a scăpat nevătămat MARELE ”CĂRTURAR”, alias IUBITORUL DE… ”CĂRȚI”? Nici membrii Consiliului Municipal, care ridică mâna ca la circotecă atunci când primarul propune câte ceva nu au pățit nimic! Prin urmare, oaia neagră trebuie căutată doar într-o anumită ogradă!

  7. someone spune

    nu e cam mult spus milioane de euro? ce ar fi putut face soric cu atatia bani? oricum, pare ceva putred in danemarca.

  8. iosub janel spune

    Sunt fericit ca traiesc intr-un oras asa de linistit! Noaptea dorm cu usa deschisa deoarece nu mie frica de bau-bau.

  9. lili spune

    in curand pe ecrane un nou film romanesc …sri ul citeste si emailurile astea …pe ale lui vantu le a citit …va disparea soric ca elodia …

  10. cetatean_revoltat_apolitic spune

    @ someone

    Intreabal pe BOGDAN MARARU cate milioane de euroii are datorie SORIC.

    Sa sti ca pe toti Interlopii Politici sunt sub „TALPA” lui BOGDAN MARARU .

    Sti cine a inchis brutaria lui MACRI ??cea de la intersectia Casei de Cultura….acum are un turc butic acolo , este tovaras cu LEVI -patronul cafenelei unde a fost impscat el si gheorghita.

  11. someone spune

    ce datorii are soric la marari?

  12. cetatean_revoltat_apolitic spune

    Dintr-o sursa sigura , la Notariatul Soric urma un control mai in amanuntit in acele acte notariale.

    Au procedat si ei cum a procedat o firma cand a fost informata ca vine fiscul .Administratorul acelei firme a dat foc la tot ce intra in categoria arhiva firmei.Contabilitatea o avea intr-un corp de cladire separat de celelalte cladirii.Exact ca la SORIC.

  13. cetatean_revoltat_apolitic spune

    Se „SARBATORESTE ” un an de zile de la incedierea magazinului , dar speram ca NU se va repeta ca pe data de 14.11.2011 sa asistam la impuscaturii in public….

  14. cetatean_revoltat_apolitic spune

    Aici sigur este vorba de „REGLARII de CONTURI”

    Tov. SORIC – are datorii sa inteleg la INTERLOPI cu renume…

    Ia mai dat datoria fam. MARARU ??

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate