Citește și
6 Comentarii
  1. Eusebiu spune

    Acum debea? Dupa ce si-au luat grosul, dupa ce acesti „baieti destepti”, acesti hoti si-au facut „strictul necesar” cat pentru doua sau trei vieti pentru ei si familia lor, acum le rup contractele? Acum? Ca la anul vine perioada electorala si in invatamant? Porcul nu se ingrasa de ignat, ci din timp, iar acest presedinte, care as vrea sa-l respect, incearca sa spele ochii lumii. Cu combustibilul auto ce mai facem? Il va aduce la doi lei si apoi dupa alegeri il va face 10 lei pe litru? Sunt constient ca domnul Basescu numai are cum sa exercite un alt mandat, dar urmatorul din partidul sau va fi „jucaria sa”, vreti exemple? Rusia cu Putin, Italia cu Berlusconi.. si exemple sunt peste tot in lume si in toate timpurile.. Bine ne invata profesorii ce au drag de profesie (putini dar buni) sa invatam si sa fugim cat vedem cu ochii in alte tari, pentru ca suntem intr-un colaps financiar, mintal si emotional, mult numai putem suferi batjocora lor..

  2. gandalf spune

    da se vor anula contractele cu baietii destepti si li se vor da altele in alte branse-petrol-gaze-parcari-telegondole-stadioane-bazine de inot-etc .
    si vor ramane si cu banii iliciti fauriti in patria mama.
    singura solutie confiscarea intregii averii ILICITE si puscarie pt fapte.

  3. cetatean_revoltat_apolitic spune

    Va fi la fel si cu aplicarea referendumului ??

  4. x spune

    Sa traim sa o vedem si pe asta,dar trebuie sa traim multi ani si in nici un caz in actuala conjunctura politica.Cineva,nu spun cine,mare becher a plecat de la un partid la altul numai pentru ca dupa ce Stolo l-a invatat cum sa faca Tariceanu nu i-a dat cota mai mare de la Rovinari,acum unde va pleca?

  5. Sex Shop spune

    Sa speram…

  6. popa gheorghe adrian spune

    Vai, ce nenorocire…si jiji penalul ce-o sa faca acum? Il lasati pe drumuri??? Ce suflet aveti domnule prezident Basescu

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate