Profesional New Consult angajeazã în Piatra-Neamţ

0


Profesional New Consult – firmã specializatã în furnizarea de cursuri formare profesionalã, angajeazã personal secretariat tehnic .

Cine suntem ?

Ceea ce a inceput ca un concept, ca o idee de a asigura formare profesionala şi consultanţã juridicã la standarde ridicate, s-a transformat ulterior in realitate, desigur, toate acestea cu ajutorul colaboratorilor, partenerilor şi a tuturor celor care au fost alãturi de-a lungul timpului şi au crezut in principille Profesional New Consult. Fidelã motto-ului sãu „performanţa ȋnseamnã succes”, firma Profesional New Consult s-a impus pe piaţa de profil oferind cursuri de formare profesionalã, specializare, calificare, beneficiind de cele mai bune condiţii de studiu, sãli moderne şi spaţioase, materiale de prezentare a cursului moderne şi de ultimã generaţie.

Candidatul ideal :

  • Studii medii;
  • Bunã capacitate de comunicare;
  • Spirit de echipã.
  • Excelente abilitati de comunicare, verbal si in scris, necesare pentru a furniza clientilor informatiilor de curs necesare.
  • Capacitatea de intelegere;
  • Cunoasterea pietei locale si regionale de clienti;
  • Abilitatea de a colabora cu colegii de serviciu;
  • Cunostinte solide de operare calculator, pachet Office;
  • Disponibilitate de afirmare;

Descrierea jobului

Postul presupune organizarea şi funcţionarea în Piatra Neamţ a serviciilor oferite de societate, respectiv cursuri calificare/perfectionare acreditate. In amănunt, persoana selectată va trebui să cunoască piaţa locală, să atragă potenţiali clienţi, prezentându-le oferta societăţii, să stabilească date de cursuri, date de examen, sala de curs, să participe activ la întreg procesul de recrutare lectori/formatori, să ţină evidenţa cursurilor organizate, să asigure în general cadrul corect de desfăşurare a cursurilor, întocmind documentaţia necesară derulării corecte a cursurilor.

Detalii suplimentare la telefon: 0753.336.611

Cv-urile se remit la adresa de email : [email protected], doar persoanele selectate vor fi contactate .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate