Dumnezeii au ieșit la protest

2

Am văzut cu toții niște magistrați ieșind la protest. Nu ne dăm cu părerea pe oportunitatea protestului lor pentru că le respectăm dreptul la opinie, ceea ce mulți dintre ei nu fac în timpul cercetărilor sau prin sălile de judecată unde se comportă ca niște dumnezei.

Noi, muritorii de rând, suntem învățați de avocați să fim umili și cu fețe de milogi ca nu cumva să enervăm magistratul care parcă ar judeca după nervii și mușchii lui, nu după legi. Noi, muritorii de rând, nu avem de multe ori voie să ne terminăm nici propoziția în fața dumnezeilor magistrați. Noi, muritorii de rând, suntem de multe ori tratați de dumnezeii din justiție ca niște gângănii pe care ei le strivesc sau nu, în funcție de starea lor de spirit sau de ordinele pe care le primesc de la cei care-i strigă pe numele de cod.

Desigur că nu vorbim despre toți magistrații. Unii sunt profesioniști de mare clasă, dar unii sunt niște corupți, securiști sau dezaxați care distrug vieți pentru că așa vor mușchii lor.

Foarte greu să empatizezi cu protestul magistraților care au printre ei monștri ce distrug oameni, vieți și familii.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Nelu spune

    LEGAT de asta , CUM tot le place unora dintre noi sa de a tot. felul de exemple DE CE sa Nu Adoptam și Unul dintre ele ,Care la Aliații și Democrația Lumii e de ani de zile , secole , CURTEA cu Juri , Ce complete de 5 ,3 ,1 de zici că i Ordinea de Aprindere la o mașina , Nu TATICU , jurati 12 , 6 , BINE nici că la TRIBUNALUL POPULAR Dar. Daca. Cetățenii. aceia. Decid că Ești Vinovat , ori Nevinovat. aia E . Sunt totuși un Nr de persoane , Chiar toți să fie Cumpărați , Părtinitori cum e cu Magiștrii acum . Gândim că între Jurați pot fi de toate clasele sociale , Care sa Nu aibă neapărat legături cu Subiectul , Judecății .

  2. Stefan spune

    Corect, domnule Iosub!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate