Incendii in Neamt, 11 octombrie

0

Incendiu în comuna Icuşeşti

(11.10.2011)

La ora 07.13, Detaşamentul de Pompieri Roman a fost alertat şi a intervenit cu 10 subofiţeri şi 2 autospeciale pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit în podul unei locuinţe (aparţinând lui Ion E.) din satul Mesteacăn, comuna Icuşeşti.

Incendiul a fost cauzat de coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile. Au ars cca 60 de metri pătraţi din acoperiş, construtit din asterială lemn şi învelitoare din tablă.


Incendiu în comuna Dumbrava Roşie

(11.10.2011)

La ora 18.23, Detaşamentul de Pompieri Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit cu 5 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o baracă metalică (aparţinând lui Cornel C.), amplasată pe raza localităţii Izvoare, comuna Dumbrava Roşie.

Incendiul a fost provocat prin folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a-l genera (chiriaşa, Mioara P., a plecat şi a încuiat uşa iar când s-a întors a găsit baraca în flăcări şi uşa descuiată; baraca nu era conectată la energia electrică şi în interior nu erau aparate de încălzit). Au ars: acoperişul din azbest, pe o suprafaţă de 10 mp; 6 pături, o masă, 4 covoare, articole de îmbrăcăminte, un aparat de radio şi documente personale.

Incendiu în municipiul Roman

(12.10.2011)

La ora 08.53, Detaşamentul de Pompieri Roman a fost alertat şi a intervenit cu 5 subofiţeri şi o autospecială pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament (aparţinând lui Anton A.), situat pe strada Anton Pann din municipiul Roman.

Incendiul a fost provocat de scăpările de gaze combustibile (de la butelie). A ars un dulap din lemn şi s-a deteriorat aragazul.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate