Diferenta dintre copii si cei care se ocupa de drumurile judetene consta in pretul jucariilor

1

Jucaria la care ne referim in acest articol este sensul giratoriu de la intersectia drumului Girov – Roznov cu drumul Piatra Neamt – Margineni, unde o minte stralucita de la CJN a emanat o greseala rutiera si a postat-o in mijlocul strazii. Desigur ca imediat cum a aparut minunea din intersectie a crescut numarul de accidente cu 100% si am atras atentia ca ceva nu este in regula, dar ce stim noi? Mintea stralucita care se jucase de-a giratoriul a insistat si l-a impodobit cu becuri, l-a dat cu aghiasma si a facut orice se putea face ca sa ignore evidentele, astfel incat procentul numarului de accidente a ajuns pana aproape de 1000% cand, in sfarsit, s-a realizat ca ce spuneam noi este adevarat si jucaria rutiera era o inventie nefericita , moment in care a fost si desfiintat.
CJN ne-a comunicat ca acel sens provizoriu a fost opera Drupo la cererea si sub coordonarea atenta a domnului Iancu de la CJ. Tot CJN ne informeaza ca amenajarea giratoriului a costat maxim 15.000 lei si 80% din suma s-a recuperat pastrandu-se elementele folosite la constructia giratoriului .
Este adevarat ca nu putem da vina doar pe cineva de la CJN care a avut chef sa se joace de-a giratoriul, pentru ca acesta a fost aprobat si de o comisie rutiera si de alte multe minti luminate, dar pretul jucariilor nu a fost decontat de persoanele care au gandit gresit lucrarea, ci de noi .
Pe viitor propunem ca pretul jucariilor rutiere nemtene fie analizat mai cu atentie deoarece CJN nu este loc de joaca, ci o institutie care trebuie sa administreze corect banii nemtenilor .
Multi dintre noi cand eram copii mici si stricam o jucarie eram certati sau trasi de urechi , nu ar fi rau sa se obisnuiasca si institutiile statului in Romania sa mai traga din cand in cand de urechi „copiii obraznici” din subordine.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. dihorul spune

    I-l cheama Inacu, sau Iancu? Eu zic sa stea el in mijloc, cu doua maturi in maini, imbracat cu itari de canepa si cu caciula de paie pe post de sperietoare, si sa vezi cum isi incruciseaza masinile farurile ca la discoteca.Asta trebuie tras de maneca, nu de urechi! sau mai exact tras la raspundere!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate