Cadavrul unui barbat a fost gasit in albia Bistritei

1

In cursul dupa-amiezei de luni, 26 septembrie, un pietrean a identificat in albia raului Bistrita din zona Pietei Centrale trupul unei persoane decedate. Politia a fost alertata, insa nu a putut fi stabilita identitatea persoanei de sex masculin, in varsta de aproximativ 50 de ani. La momentul depistării cadavrului, acesta era imbrăcat cu un pulover de culoare neagră, cămasă cu dungi verzi si rosii, pantaloni de culoare neagră, indispensabili de culoare gri si curea din piele de culoare neagră.

Este vorba despre un bărbat cu o inăltime de 1,70 – 1,80 m, o greutate de 60 – 69 kg, fată ovală, păr grizonat, tuns scurt, ochi căprui, bărbie rotundă mijlocie, barbă neingrijită, dinti incompleti. La examinarea sumară a cadavrului nu au fost descoperite urme vizibile de violentă. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Neamt in vederea efectuării necropsiei si stabilirii cauzei decesului. In cauză politistii efectuează cercetări pentru stabilirea identitătii cadavrului. Persoanele care pot da relatii cu privire la posibila identitate a persoanei decedate sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de politie sau să ofere aceste informatii prin intermediul apelului unic de urgentă 112!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. catalin spune

    da de ambulanta fontoma nika
    =))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate