Salvatorii l-au câștigat pe bărbatul care s-a urcat pe stâlpul Telegondolei cu o țigară

0

În această după-amiază, un bărbat s-a urcat urcată pe stâlpul de susținere al Telegondolei de pe b-dul Decebal, lângă Camera de Comerț. (Detalii aici)

Potrivit șefului ISU Neamț, s-a luat măsura opririi îmbarcării în telegondole, și la plecare și pe munte, s-a așteptat ca toată lumea să coboare, apoi împreună cu negociatorul de la Poliție pompierii au mers cu o gondolă până deasupra cetățeanului pentru a vedea care sunt doleanțele lui. Când a fost oprită instalația nu erau alte persoane în gondole.

Eroul zilei. Un pompier s-a urcat pe stâlp și l-a convins să coboare

Plt. maj. Cristian Moga este și alpinist de intervenție. În primul rând i-a fost satisfăcută doleanța, aceea de a fuma. Au stabilit o legătură și l-a convins să coboare. Așa s-a stabilit în dialogul din telegondolă și de pe bloc –  promisiunea țigării pe care i-o va aduce pompierul. Conducerea intervenției a fost, procedural, în competența ISU. Poliția având negociator, a sprijinit.

„Ideea să urce pompierul să-i dea țigara îmi aparține. M-am înțeles foarte bine cu colegul de la Poliție.”, a declarat Ioan Nițică, șeful ISU Neamț.

Într-un final, bărbatul a coborât singur de pe stâlp, a fost preluat de o ambulanță și dus la secția de Psihiatrie.

[A fost ÎN DIRECT] Bărbatul care s-a urcat pe stâlpul Telegondolei a coborât singur. A fost preluat de cadrele medicale

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate