Olaru, primar de Girov – Reloaded

2

Primarul de Girov se intoarce. In urma unui proces si dupa ce a dat mana cu cine trebuie, domnul primar Olaru se intoarce, doar, ce naiba, e campanie in zona.
Acuzat de catre unii consilieri si de viceprimar ca a furat si a facut numai minunatii in comuna, primarul a fost demis printr-un ordin al prefectului, dar justitia l-a repus in drepturi.
Opinia noastra este ca acest primar nu este nici pe departe usa de biserica si nu vom uita niciodata cum punea in pericol viata copiilor din Caciulesti. Nu stim, insa, unde au stat viceprimarul si consilierii pana acuma de nu au vazut cum se jefuieste comuna sau cumva primarul o fi fost serios si dintr-o data l-a lovit cleptomania?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. iosub janel spune

    Rog redactia ziar piatra-neamt sa caute comentariul subsemnatului de cand a fost demis primarul de la Girov Cyty, sa vada lumea ca ce scriiam atunci s-a inplinit cuvant cu cuvant. Stiam de atunci ca Pinalti s-a intalnit cu acest individ la hotelul Central, unde Pinalti ia spus sa stea linistit ca va castiga procesul si va fi repus pe cascaval, asa cum a fost repus marele si inegalabilul, Andries, prim adjunct la MILITIA P.NT.Nu stiu cum va ramane cu dosarele primarului din Girov, alea cu instigarea la mardeala si bagabonteala! A va rog sa ma scuzati, insa acel dosar este tinut ca un gir, in caz ca Olaru nu va aduce voturi suficiente, rechinilor!

  2. mihai spune

    a dat mina si inainte si dupa cu cine trebuie.a facut doar ce a vrut din comuna si o sa faca si de acum incolo,are grija doar de averea lui.ar trebui intrebat daca asa face si in curtea lui,matura doar in fata usii?cum a facut cu drumul care duce in danesti,a turnat ceva asfalt doar cat tine satul,restul nu e al comunei?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate