La Policlinica din cadrul Spitalului Judetean se fac analize pe bani

0

Nemtenii aleg sa isi faca analizele pe bani la Spitalul Judetean. Momentan, Spitalul Judeten nu efectueaza analize gratuite, insa aici sunt cele mai ieftine si mai sigure analize din judet. O parte din “vina” ca intra bani in bugetul Spitalului o poarta si www.ziarpiatraneamt.ro, care a inceput o promovare a serviciilor medicale oferite de Policlinica inca din luna ianuarie a acestui an.

>>Servicii oferite de Ambulatoriul Integrat de Specialitate al Spitalului Judetean de Urgenta Neamt

    Acest articol asta a fost vizualizat de zeci de mii de nemteni, iar alti 10.000 au primit separat, pe adresa de e-mail, lista cu analizele ce se pot efectua in Policlinica. Ideea diseminarii acestor informatii in mediu electronic apartine managerului spitalului, doamna Gabriela Zamfir, in vederea cresterii randamentului serviciilor medicale oferite de Policlinica. In acest demers a fost sprijinita de echipa www.ziarpiatraneamt.ro.

    In aceste momente se lucreaza la o noua imagine virtuala a Spitalului din Piatra Neamt printr-un nou site care va prezenta toate realizarile medicale si, ca o noutate absoluta in Romania, se vor  oferi informatii in timp real despre nasterile din Spital si multe alte informatii utile.

    Emilian Zaharia

    whatsapp

    aplicatie android ziar neamt

    disclaimer ziarpiatraneamt.ro

    Citește și
    Spune ce crezi

    Adresa de email nu va fi publicata

    Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

    Politica de confidențialitate