Chioscul din curtea spitalului , izvor de nesimtire

1

Trecand peste conditiile total insalubre din aceasta locatie numita SC Alinarea, am observat inca de acum o saptamana ca lucratorii de acolo vand alimente pastrate in conditii total improprii. De exemplu, conservele ce stau in partea de jos a rafturilor au dat in clocot de cel putin cateva ori de cand au venit caldurile, iar branza topita pastrata pe raftul superior in dreptul frigiderului avem convingerea ca a cunoscut zilnic starile de agregare solid-lichid si probabil se asteapta evaporarea.


Problema principala este ca daca un om sanatos are sanse sa scape cu viata de la orice toxiinfectie alimentara, pe un bolnav cu organismul deja slabit nu prea il vedem bine.

Rugam organele abilitate sa faca o vizita in aceasta locatie, iar pe patronul Alinarii sa ia  conservele si branza acasa si sa le savureze cu familia sa.

Ionel Ionel

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. mos martin spune

    nu-i nici-o diferentza fatza de orice kioshk de doi bani de la tzara, unde invariabil vice-primarul tzine un magazin unde gaseshti tot felul de vechituri fierte, mai periculoase decat hamburgeru alora de la gandu tzinut trei luni la temperatura camerei, lasand teoria idiotului (de vice-primar) ca lui nu-i iese nimic daca baga bani in tabacioace, lasa ca-i iese la alcoale si la artimetica cu aia betzi & cu 2 sau 10 clase, asa ca, nu-i de mirare, constatare constatatoare in tzara lu pinalty, uhaaa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate