Bărbat de 26 de ani, beat și fără permis, reținut după ce a accidentat un pieton

0

Un bărbat de 26 de ani a fost reținut  în urma unui accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unui pieton.

La data de 7 mai 2018, polițiștii au intervenit în localitatea Cotu–Vameş, la un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unui pieton.

Din primele cercetări s-a stabilit un bărbat de 26 de ani, din Cotu–Vameş a condus un autoturism și nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-un segment de drum în curbă la stânga, a pierdut controlul volanului şi a lovit cu partea din faţă a autoturismului o femeie de 24 de ani, din Cotu-Vameș, care se deplasa pe partea dreaptapărţii carosabile.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii, cu fractură deschisă membrul superior stâng, contuzie toraco-lombară stângă, contuzie şold stâng, a fost preluată de un echipaj cu medic şi predată la CPU a Sp. Municipal Roman.

Polițiștii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere.
De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de conducătorul auto  s-a luat măsura reținerii preventive pentru de 24 de ore, fiind încarcerat în arestul IPJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate