Intervenţii SMURD (28.06.2011)

0

 

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au fost alertate în 14 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat (7 Piatra Neamţ, 5 Roman, 2 Târgu Neamţ).

 

La ora 12.27, echipajul de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ a fost solicitat pentru descarcerarea victimei unui accident rutier produs in localitatea Boteşti, comuna Girov. Victima (Marcel S., 49 de ani), conducător al autoturismului (taxi) răsturnat pe partea stânga, era ieşit din autoturism (căzut la o distanta de cca 30 m de autoturism). Pompierii militari au îndepărtat pericolul producerii unui incendiu (au deconectat bornele autoturismului), victima fiind preluată de un echipaj al Serviciului de ambulanţă şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

 


La ora 21.57, paramedicii pietreni au fost alertaţi şi au intervenit pentru acordarea primului ajutor calificat lui Ion P. (61 ani) căzut pe strada Nicu Albu din municipiul Piatra Neamţ. Pacientul, victima a unei agresiuni, prezenta traumatism toracic posterior stâng si o plaga la antebraţul stâng. Paramedicii i-au evaluat funcţiile vitale, i-au aplicat pansamente şi l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate