E groaznic ce se întâmplă în Neamț! Criminaliștii au venit la fața locului!

13

După descoperirea câinilor torturați și uciși în mod violent pe ruta Dobreni – Almaș în cursul zilei de astăzi (click aici), poliția a fost sesizată pentru a investiga acest caz de cruzime împotriva animalelor. Celor trei câini găsiți morți împușcați, cu ochii scoși sau alte tipuri de răni oribile, li se adaugă un alt câine găsit în aceeași zonă aproape mort, împușcat în gât.

Câinele găsit în viață a fost dus de urgență la veterinar unde s-a constatat că e împușcat cu o armă cu alice cu aer comprimat. Are 11 împușcături. Medicul a reușit să extragă alicea din gât. Animalul se află în stare critică și are slabe șanse de supraviețuire.

Un echipaj de la criminalistică se află la fața locului pentru a constata faptele. DSV a venit să preia cadavrele.

Revenim cu informații.

 

Scene de groază în Neamț: Câini împușcați, cu ochii scoși și limba despicată, lăsați morți în câmp

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
13 Comentarii
  1. Claudiu spune

    Buna seara, în primul rând nu sunt de acord cu astfel de lucruri. In al 2 lea rand as vrea sa ” reclam” unele evenimente care duc la astfel de lucruri, pe drumul Piatra-neamt- Roman este o femeie cu o mașină verde care in fiecare seara in jurul ore 5 pleaca din piatra neamț spre Girov – Roman si are oprire in fiecare parcare de pe marginea drumului și hrănește câinii ( de talie mare uni ) care probabil tot dânsa ia adus!!! Si se înmulțesc pe zi ce trece , iar acesti câini noaptea cotrobaiesc satele ( turturesti , Girov si provoacă stricăciuni intră în curțile oamenilor omoară găinile și tot felul ) pe „uliță ” nu poți trece ca maraie, la căruță sar. ASTA CA FAPT DIVERS. NIMENI NU SEMNALEAZĂ ȘI ASTFEL DE PERSOANE CARE ADUC CÂINI DIN ORAS LA SATE !!!

  2. Ionela spune

    Nu sunt de acord cu ce au facut😓dar trebuie si autoritatile sa faca ceva in privinta acestor animale”aruncate”pe unde le vine altora….unde locuiesc eu, vin noaptea dubițe cu caini si ii lasa fara sa se gandeasca ca dimineata sunt copii care merg la scoala sau persoane care merg la serviciu. Cand ti se intampla o tragedie la cine te gandesti??? In nici un caz la caine….

  3. maria spune

    ar fi bine sa nu_l intalnesc vreodata pe acest bolnav psihic pentru ca intr_adevar nu stiu ce reactie as avea si eu .

  4. maria spune

    pe acest pamant numit terra in fata lui dumnezeu suntem toti egali..o lupta continua intre un animal care nu se poate apara si aceasta fiinta prepotenta care este omul..

  5. Stefan spune

    Criminalistii mai bine s-ar ocupa de agresiunile asupra oamenilor.Cu tot respectul pentru iubitorii de caini, aici e vorba , probabil, de o reactie la distrugerile provocate de haitele de caini vagabonzi!Din pacate, nu exista o institutie care sa stranga de pe camp aceste animale, iar legislatia este cu totul imbecila!In nicio tara din lumea asta cainii comunitari nu sunt gazduiti in adaposturi pe cheltuiala publica pana mor din cauze naturale.Ori sunt adoptati (pe bune, nu ca sa fie eliberati ulterior), ori sut eutanasiati!!!

    1. Barbieru Aloma spune

      Primaria are hingheri , dar daca ii impusti nu -i acelasi lucru cu scoatere de ochi , cred ca devenim si noi icurajati de astfel de atitudini , caini.

    2. eu spune

      stefan ,criminalistii s-ar ocupa si de tine daca te-ar gasi impuscat de 11 ori.cum pot fi unii oameni atat de sadici?nici nu imi pot imagina prin ce au trecut saracii caini .e clar ca e nevoie de legi mai clare si pedepse mai aspre pentru cei care agreseaza animale.cine e mai animal in acest caz ,cainele sau omul?ma bucur ca publici articole des cu animale si mediatizezi astfel de cazuri

      1. Stefan spune

        D-le „eu”, tocmai din cauza „iubitorilor de animale” ca dumneata care instiga la violenta impotriva oamenilor, cauza este compromisa!In continuare , sustin ca politistii de la politia criminala au si alte lucruri de facut inainte de a se ocupa prioritar de cainii impuscati.De exemplu , s-ar putea ocupa sa afle cine a eliberat pe strazi cainii care ataca femei si copii in tot judetul, sau cine s-a facut ca-i adopta si dupa aceea le-a dat drumul pe strada!Daca in fata casei tale ai avea o haita de caini vagabonzi care ti-ar ataca familia, ce ai face, domnule (sau doamna) iubitor de caini?!!!

        1. Ana spune

          Sunt total de acord cu ceea ce spuneți dar în același timp nu sunt de acord cu acte de violență asupra acestor animale. Cu toții nu îi dorim pe strada dar nici să fie supuși la astfel de chinuri. Cei care au „ajutat” aceste animale să ajungă pe strada trebuie să plătească.

  6. nemtean spune

    Am mai spus-o si o mai spun ,,,,doar un nebun,un bolnav mintal poate face asa ceva.Acest sadic,maniac,bolnav psihic,ceea ce a facut acestor suflete nevinovate,poate in orice clipa sa faca unui copil,unui om.Este imperios,urgent necesar ca organele de politie,cele de la DSV,criminalistii sa descopere persoana,,,,pentru ca acest sau aceste persoane reprezinta un pericol public,este un mare risc ,sa raman in preajma satenilor,a populatiei,de oriunde,este un real pericol.Dorim,,,noi cetatenii acestui judet sa fim informati prin presa ca acest CRIMINAL A FOST DESCOPERIT SI PRINS,PENTRU A-SI TRAGE CONSECINTELE ,PENTRU FAPTELE SALE,NU LASAT SA SCAPE SI SA O IA DE LA CAPAT CU FAPTE GREU DE IMAGINAT SI PRIVIT!

  7. Onelian dalmatio spune

    Niste cri minali bolnavi psihic ce trebuie izolati de lumea normală (câtă mai este)…….

    1. Simona spune

      Corect

    2. Stefan spune

      Nu stiu care e mai bolnav:acela care impusca cainii, cel care le da drumul pe strazi, cel care nu ii strange de pe camp, ori cei care comenteaza tot felul de prostii?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate