Ziar Piatra Neamt si-a luat din moţ

5

Astazi www.ziarpiatraneamt.ro implineste un an de existenta. Nu va spunem ce am facut, caci nu suntem in masura sa ne autoapreciem, acest lucru ramane exclusiv atributia dumneavoastra, a celor care ne cititi, dar va putem spune ce nu am facut in acest an:

logoziarpiatraneamt1. Nu am luat niciun leu de la niciun partid sau om politic din Neamt.
2. Nu am mers sa cersim si nu am contractat reclame de la niciun constructor sau firma care a intretinut raporturi comerciale cu institutii nemtene.

3. Nu am contractat reclame conditionate direct, indirect sau mai voalat de aparitia sau neaparitia unor articole.

4. Nu am refuzat sa publicam niciun comentariu care nu incalca termenii si conditiile.
5. Nu am abordat subiecte ce tin de viata intima a persoanelor.
6. Nu am modificat, alterat sau prezentat trunchiat niciun citat din oamenii pe care i-am intervievat.
7. Nu am interzis nimanui niciodata sa foloseasca sau sa preia orice material publicat de noi.
8. Nu am fost niciodata impartiali si nu am avut nicio urma de bun simt, ci, dimpotriva, am fost foarte nesimtiti si subiectivi in cazurile contra traficului de substante halucinogene, contra pedofililor, violatorilor, talharilor si a celor care puneau in pericol viata sau sanatatea  copiilor, batranilor, oamenilor aflati in suferinta sau a altor categorii de persoane care din varii motive nu se pot apara singure.
9. Nu am publicat si nu am acceptat niciodata sa apara in www.ziarpiatraneamt.ro nici un nume de partid politic.

Si va spunem si ce ne propunem in noul an.

1. Ii vom deranja si mai mult pe toti cei care va deranjeaza pe dumneavoastra.
2. Vom sustine candidaturile unor persoane din Neamt in campania electorala si inainte de aceasta fara a sustine sau aminti de formatiunea politica din care face parte. Articolele care sustin persoane vor fi marcate prin www.ziarpiatraneamt.ro sustine pe domnul X pentru…..
3. Vom face tot ce ne sta in putinta sa promovam si mai mult  si total gratuit orice tanar nemtean care are rezultate deosebite la invatatura sau in alte domenii.
4. Vom coopta si vom colabora cu cat mai multi lideri de opinie, oameni din presa, bloggeri etc. pentru a pune presiune cat mai mare pe autoritatile locale in vederea rezolvarii problemelor nemtenilor.

5. Vom tine mai mult cont de parerea omului de pe strada in detrimentul parerilor noastre.

Echipa ziarpiatraneamt.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
  1. Stefan R spune

    La multi ani ! In fiecare zi va citesc pe internet. As vrea sa vad in oras si peste 10 ani OLTCIT-ul rosu cu sigla voastra circuland…(eu fiind un fan OLTCIT). La cat mai multe numere online !

  2. Gelu spune

    Urez lui Robert si celor apropiati lui ,sa ajunga sa sarbatoreasca 10 ani de Ziar Piatra Neamt!
    Nu spun 100 ,pentru ca 10 ani de on line este un target extrem in zilele noastre..
    Ar trebui,ca la aniversare,sa spunem si noi cateva vorbe…
    Eu spun ca am aflat de Ziar Piatra Neamt cu totul intamplator,atunci cand transmiteau informatii despre un accident de circulatie, petrecut in oras,undeva prin Precista.
    Mi-am zis,iata un site pe care merita sa-l pun la „favorites”,pentru ca incearca sa ma puna la curent cu tot ce se intampla in jur.
    In timp real!
    Am postat opinii pro dar si contra,nascute din suspiciunea cotidiana a romanului,care in mod surprinzator,au fost chiar si publicate!
    Nu am alte asteptari de la Ziar Piatra Neamt,decat sa ma informeze in timp real despre tot ce misca in jurul meu,sa ma asculte anonim sau nu cu aceaisi atentie ca si pana acum,si sa continue sa refuze banii veniti prin canale politice.
    La Multi Ani!

  3. dihorul spune

    La multi ani! si din partea mea si subiecte cat mai bune.Felicitari !

  4. Dana spune

    La multi ani si sa fie intr-un ceas bun. Intrebare: pe ce a pus prima data mana ziarpiatraneamt la taierea de mot? Ca sa stim ce se face cand va fi mare. 😛

  5. Radu Nastasă spune

    La mulți ani!
    Felicitări pentru tot ce ați realizat până acum. Robert, chiar dacă îți place sau nu, te numesc „pionier” pe online în Neamț. Fără cravată roșie…
    Multă baftă!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate