Un minor din Piatra-Neamț, de 13 ani, căutat de polițiști

1

În seara zilei de 25.09.2017, dispeceratul Poliţiei Mun. Piatra-Neamţ a fost sesizat despre faptul că minorul BĂRBIERU CĂTĂLIN GABRIEL, de 13 ani , a plecat de acasă în dimineața aceleiași zile şi nu a mai revenit. Au fost demarate de îndată toate activitățile de cercetare și căutare a minorului, stabilindu-se că acesta a plecat de dimineață la școală, iar după cursuri nu s-a întors la domiciliu.
La momentul plecării, minorul purta pantaloni de trening negri, bluză trening neagră, tricou alb, tenişi de culoare neagră cu o dungă albă. Semnalmentele persoanei dispărute: păr şaten, ochi albaştri, înălţime 1,75 m, aprox. 45 kg, nu are asupra sa telefon mobil sau alte bunuri.
Poliţişti de investigaţii criminale desfăşoară verificări pentru depistarea minorului.

Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea minorului sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 – Apelul de Urgenţă ori 166.000 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. VUK spune

    SA INCERCE pe la BAZA HIPICA ! POATE ? la luat , cuprins pe GABITA o pasiune ptr caiuti si in asemenea situatii ,imediat se afla niste OAMENI DE BINE gata sa ti ofere o mana de AJUTOR , contra anumitor prestatii .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate