O șoferiță vitezomană din Neamț, amendată și lăsată fără permis de polițiștii ieșeni

9

La data de 17 august, în intervalele orare 08:00-12:00 şi 16:00-20:00, poliţiştii rutieri de la Iaşi, Paşcani, Hârlău şi Târgu Frumos au organizat o acţiune pentru  prevenirea încalcării regimului legal de viteză şi depăşirilor neregulamentare de către conducătorii de autovehicule, pe raza judeţului Iaşi.

Poliţiştii au aplicat 131 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 49 pentru viteză, 10 pentru depăşiri neregulamentare, 2 pentru telefonie, iar restul pentru alte abateri. De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

Spre exemplu, a fost depistată o femeie, de 28 de ani, din judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism, pe DE 583, în localitatea Leţcani, cu viteza de 104 km/h control radar, pe un tronson de drum limitat la 50 km/h.

Aceasta a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 1.305 lei şi s-a dispus reţinerea permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

Sursa: IPJ Iași

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
9 Comentarii
  1. Ionut spune

    Fratilor, cat timp o sa.i votati pe toti incompetentii sa ne conduca, nu vom avea autostrazi!

  2. Max Max spune

    Eu i-am obișnuit cu șpagă 🙂

  3. Vica Minut spune

    Foarte bine .

  4. Anna Anna spune

    Bravo asa da

  5. Doru Beldiman spune

    Daca nu avem autostrazi….

  6. Madalina Cu Iulian spune

    Bravo forte bine

    1. Victor spune

      Facand excepție de la subiect, daca am conduce toți după viteza legală economia țării ar stanga. Si asa se pierde mult din cauza lipsei de autostrăzi. Asa ca nu ai ce să faci,programul e program facut de cei de prin birouri iar noi soferii pentru o bucata de pâine trebuie să ne riscam viața noastră si a celor din jur. Nu ai ce să faci! Trebuie sa tinem cont ca tot noi soferii plătim amenzile,deci,tot înainte cu mare ATENTIE!!!!. DRUMURI BUNE!

  7. Iustin Leonte spune

    Asa e acum noul cod rutier ? Daca depasesti viteza regulamentara apari si in ziar ?

    1. Adriana spune

      DA, DA ,DA ! :))))

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate