Alegeri Baroul Neamt 2011

2

Vineri 13.05.2011, in sala Prefecturii Neamt s-au adunat cu mare staif o mare parte dintre cei peste 200 de avocati nemteni, pentru a alege noul decan al Baroului Neamt si membrii Consiliului Baroului Neamt .Baroul Neamt 2011
Desigur ca organizatorii, stiind ce inseamna sa aduni la un loc sute de avocati, nu au invitat presa dar cei care nu asteapta doar comunicate, sms-uri si invitatii s-au autoinvitat .
Ca impresii generale, trecand peste cateva interventii nefericite, alegerile s-au desfasurat civilizat, iar organizarea a fost buna. Din darile de seama ce au fost facute anterior alegerilor am aflat ca Baroul nemtean nu a cheltuit banii aiurea, ba chiar analizand principalele capitole bugetare concluzionam ca au fost cheltuieli de bun simt si economii maxime in activitatea baroului.

Baroul Neamt 2011
Domnii avocati s-au prezentat cu staiful caracteristic meseriei ca de altfel si majoritatea doamnelor avocat, exceptie facand cateva doamne avocat putin mai excentrice care au agresat vizual pe toata lumea putand fi oricand motiv de sinucidere pentru orice designer vestimentar.
Fostul decan, domnul Av. Valentin Trifescu a avut o prezenta ireprosabila tratand cu profesionalism chiar si atacurile mai mult sau mai putin rautacioase indreptate impotriva sa.
In linii mari alegerile au fost printre cele mai civilizate la care am participat, vorbitorii facand onoare numelui de avocat. Au fost aduse in atentia participantilor principalele probleme cu care se confrunta avocatii nemteni printre care cea mai stringenta se pare ca este atitudinea refractara a instantelor nemtene fata de aparatori.

Baroul Neamt 2011
In urma alegerilor , noul Decan al Baroului Neamt este domnul Av. Dr. Ioan Chelaru fost prodecan al aceluiasi Barou .
{Advanced Flash Components (www.afcomponents.com)}

Separat de aceasta stire legata de alegerile de la baroul nemtean ne exprimam dezamagirea fata de faptul ca pe zi ce trece tot mai putini romani aleg sa fie reprezentati de un avocat in cazul unor litigii, preferand ca metode primordiale mita, traficul de influenta si alte actiuni ce decurg din scaderea increderii in justitia din Romania .

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. RAMONA MIHAI spune

    Daca cineva vrea sa ma ajute, pot lasa numarul meu de telefon,nu ma ascund in spatele unui computer…nu imi este frica de nimeni.

  2. NEMTEAN spune

    MULTUMIM LUI DUMNEZEU CA AM SAPAT DE ACEST ANALFABET-TRIFESCU, FOST SOFER AL DECANESEI DIACONU,AJUNS PESTE NOAPTE MARE AVOCAT SI DECAN NU STIE NICI MACAR SA VORBEASCA…..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate