Salubritas a efectuat acțiunea de dezinsecție generală pe domeniul public al municipiului

1

Primăria Municipiului Piatra-Neamț prin operatorul S.C. Salubritas S.A. a efectuat în perioada 21.06.2017 – 11.07.2017 acțiunea de dezinsecție generală pe domeniul public al municipiului.

Obiectivul principal al programului de dezinsecție este reducerea și menținerea densității populațiilor de țânțari și alte insecte sub nivelul stării de disconfort și diminuarea riscului de transmitere a unor agenți infecțioși prin acești vectori (țânțari, muște sinantrope, căpușe, etc.).

Tratamentele chimice de combatere a vectorilor biologici s-au efectuat cu substanțele recomandate de Direcția de Sănătate Publică Neamț și sub monitorizarea reprezentanților acesteia.

În etapa post operațională se va efectua un control entomologic de către personalul abilitat din cadrul D.S.P. Neamț pentru evaluarea eficienței operațiunilor executate.

Dragoș Chitic :„Ne dorim să ținem sub control permanent populația de insecte care pot transmite agenți infecțioși. Sănătatea și confortul cetățenilor reprezintă o prioritate pentru Primăria Piatra-Neamț. Împreună cu specialiștii din cadrul D.S.P. Neamț vom monitoriza evoluția acestor dăunători și voi relua acțiunea de câte ori va fi necesar.”

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Dorian Iacob spune

    mai sunt niste „insecte”prin piata centrala, care cersesc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate