Dosare penale pentru furt

0

În ziua de 23 martie, în jurul orei 20.30, o minoră, în vârstă de 16 ani, din Piatra Neamt, a reclamat, prin 112, că i-a fost sustras telefonul mobil. La fata locului s-a deplasat o patrulă de sigurantă publică din cadrul Politiei municipiului Piatra Neamt, care a stabilit că fata a înmânat telefonul mobil unui fost coleg de liceu, identificat ca fiind I.A., de 16 ani, din Piatra Neamt, iar acesta a fugit cu telefonul. Bunul a fost restituit părtii vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

În noaptea de 23/24 martie, în jurul orei 02.15, Politia municipiului Piatra Neamt a fost sesizată de H. Gheorghe, de 57 de ani, din municipiul Bacău, despre faptul că în timp ce se afla într-un bar din Piatra Neamt, un bărbat i-a sustras din buzunar suma de 250 de lei. La fata locului s-a deplasat o patrulă de sigurantă publică care l-a identificat pe V. Alexandru, de 33 de ani, din Piatra Neamt. Suma de 250 de lei a fost recuperată si restituită părtii vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate