Dosare penale pentru furt

0

În ziua de 20 martie, în jurul orei 18.15, o patrulă mixtă, formată dintr-un agent de politie si un jandarm a fost sesizată de V. Alexandru, din Piatra Neamt, despre faptul că G.A., de 15 ani, din Piatra Neamt i-a sustras un mp3. În urma investigatiilor efectuate, minorul a fost identificat la domiciliul său. Suspectul a indicat locul unde a aruncat bunul sustras, respectiv pe spatiul verde din fata unui bloc din Piatra Neamt, bunul fiind recuperat si restituit părtii vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt.

În seara de 20 martie, în jurul orei 20.00, o patrulă de sigurantă publică din cadrul Politiei municipiului Roman i-a depistat, pe str. Petrodava, din Roman, pe C. Daniel, de 22 de ani si N. Ionel, de 19 ani, ambii din Roman, care aveau asupra lor un sac din rafie cu mai multe bunuri. Din cercetările efectuate, s-a stabilit că cei doi au sustras bunurile (robinete, apometre, racorduri metalice, uzate) dintr-un garaj din municipiul Roman. În cauză a fost întocmit dosar penal.

În ziua de 20 martie 2011, politisti din cadrul Politiei orasului Tg. Neamt au depistat doi minori, cu vârstele de 12 ani, ambii din comuna Vânători – Neamt, care aveau asupra lor un flex si o portită dublă din fontă pentru sobă. Din cercetările efectuate s-a stabilit că cei doi au sustras bunurile din dependinta unei firme din Tg. Neamt. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate