Avem premier desemnat

2

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care îl desemnează pe Sorin Grindeanu pentru funcția de prim-ministru.

Decretul a fost postat pe siteul administrației prezidențiale.

decret

Din acest moment, premierul desemnat are 10 zile la dispoziție să-și construiască echipa guvernamentală și apoi va merge în fața Parlamentului pentru a cere votul de încredere.

premier

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. ahmad mohdyr spune

    felicitari poporului r si dl-ui presidente al r iohannis…. dl-ui premier desemnat al romanei ……..si va urez succesul in r…… decizia a fost pt a face relatii externe mai bune………….si va urez.impliniri si bucurii in zilele de prerevelion…………si in tate zilele anilor urmatori…..sa traiasca relatia intre romania si iordania

  2. Dan Titus Buium spune

    Ma bucur pentru numire si pentru detensionarea vieții politice din țara .Ma bucur ca noaptea a fost un sfetnic bun pentru domnul președinte ,…Sper in seriozitatea coaliției in raport cu poporul roman ,sa-i redea demnitatea in interiorul UE ,sa apere integritatea României !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate