Rezultate finale actiunea SEATBELT

0

În perioada 7 – 13 martie a.c., politistii Serviciului Rutier Neamt au actionat pe linia folosirii centurii de sigurantă, în cadrul campaniei preventive „SEATBELT”, activitate coordonată de Organizatia Politiilor Rutiere Europene (TISPOL). Scopul actiunii a fost conștientizarea participantilor la trafic asupra importantei utilizării centurii de sigurantă si sanctionarea nerespectării acestei obligatii prevăzute de legislatia rutieră.

În cadrul controalelor efectuate, politiștii rutieri au aplicat 925 de sanctiuni contraventionale pentru nefolosirea centurii de sigurantă, din care 833 de sanctiuni conducătorilor auto si 92 de sanctiuni pasagerilor din autovehicule. Reamintim că nefolosirea centurii de sigurantă de către conducătorii auto se sanctionează cu 2-3 puncte amendă (134 – 201 lei) și 2 puncte penalizare, iar de către pasageri cu aceeași amendă, fără aplicarea punctelor de penalizare.

Rezultate finale actiunea SEATBELT

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate