Situație controversată la Tarcău. Mărul discordiei, o groapă…

1

 La cererea doamnei Maria C. , locuitor al comunei Tarcău, ne-am deplasat în satul Ardeluța unde dumneaei are un teren în concesie. Pe acel teren doamna Maria intenționează să construiască o clădire pentru care deține toate avizele și autorizațiile necesare dar, datorită amplasamentului acelui teren, trebuia întâi rezolvată problema excesului de apă venit dinspre pădure. Din declarația doamnei Maria, concesionarul acelui teren, reiese că soluția a fost săparea unei gropi, în care să se adune apa și care ulterior va deveni fosă septică. De aici au început animozitățile… D-nul Iulian Găină, primar al comunei Tarcău, susține că acea groapa este un viitor iaz de pește, neautorizat, declarație care a dus la sistarea lucrărilor. Concesionarul rămâne pe poziție și susține că este vorba despre o groapă de aducțiune iar primarul Găină Iulian face un abuz în această speță. Pe partea cealaltă, d-nul primar spune că există plângeri de la unii vecini cu referire la acea groapa pe care dumnealor o numesc „o imensă pungă de apă” și o declară periculoasă. Nu am reușit să intervievăm acei vecini, dar cu siguranță vom reveni în localitate pentru noi detalii. În urma acestor neînțelegeri, la cererea concesionarului s-a înființat o comisie de constatare formată din membri ai C.L. Tarcău, urmând ca în următoarea ședință a Consiliului Local al Primăriei Tarcău să se ia o decizie referitoare la această problemă. La această ședință va participa și Ziar Piatra Neamț.

 În următorul material video aveți declarațiile d-lui Primar Iulian Găină precum și intervenția d-lui Maxim Sebastian, membru al Consiliului Local Tarcău.

C.M.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Maria Cojocaru spune

    Un primar răzbunător ,mincinos,invidios si plin de venin ,care a transformat com.Tarcau intru-un razboi civil intre oameni!
    Punându-i unii contra altora cu minciunile lui !
    Si voi veni si cu alte argumente!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate