Viorel Andrei din Piatra Neamt

12

Viorel Andrei din  Piatra Neamt era in urmarire generala de 10 ani de zile si s-a gandit sa se ascunda in Piatra Neamt unde facea emisiuni la 1 TV si nu oricum, ci in calitate de director al postului de televiziune si lumea zicea ca avem noi ceva cu politia.

Aceasta este culmea urmaririi generale: sa te ascunzi la televizor in Piatra Neamt. Oare ce a facut politia nemteana timp de 10 ani? Oare e de ras sau de plans?
Mai multe detalii in presa locala care dezbate acest subiect. Noi nu mai comentam nimic, suntem doar ingroziti de vigilenta politistilor din Neamt.

Iar culmea nesimtirii este ca am stat o data de vorba cu acest individ si imi explica el mie cum e treaba cu presa si cum el, in calitate de director TV, emana talentul ziaristic prin toti porii.

adevarul.ro

ziarulceahlaul.ro

Completare art. : 18.02.2011 16.20

Sa ne amintim si de nemteanul Roland Jehac care la fel a fost dat in UG si se pare ca umbla la fel de linistit.
E foarte important de notat ca nici Andrei si nici Jehac nu au avut publicate pozele in lista cu urmariti generali. Noi urmarim lunar aceasta lista si nu am vazut in ea aceste persoane si umbla zvonul ca cineva a avut grija ca ei sa nu apara in aceasta lista. http://www.politiaromana.ro/urmariti/urmariti.aspx
Daca acest individ ar fi fost listat in lista cu urmariti general,i sigur cineva il vede,a dar el a fost omis de la aceasta listare, intentionat sau din greseala, motiv pentru care nu vad o vina clara  a politiei nemtene, se pare ca problema este in alta parte. Acum ramane de vazut cine nu l-a adaugat in lista de UG sau cine l-a scos din aceasta lista.

Completare art. : 18.02.2011 18.50

Scuza socanta a politiei  a fost ca nu exista o poza recenta a domnului urmarit general. Eu personal am intrebat-o pe bunica mea ce a facut in ultimi 10 ani si de ce nu are o poza recenta cu urmaritul, dar a spus ca nu era treaba ei asta. Oare asta sa fi fost treaba politiei?
Urmaritul a avut acreditari ca jurnalist al institutiei, a fost director de televiziune, nu maturator anonim . Ce vorbim noi aici? Treaba cui era sa nu umble condamnatii printre noi? Pe ce lume traim? Omul acesta facea emisiuni sau, mai clar spus, un condamnat iesea la televizor si educa nemtenii . Omul asta a luat casa in Piatra Neamt, are vila, lucru pe care un om cinstit nu a reusit sa il faca in acest oras !!! E strigator la cer.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
12 Comentarii
  1. misudeladorohoi spune

    Si cum se mai dadea rotund broscoiul,stiindu-se probabil protejat de camora polinemteana.

  2. hhh spune

    si totusi asta dc era urmarit? ce facuse???

  3. boboc spune

    omiti un aspect esential. viorel andrei a avut si folosit acte FALSE.
    de aici pleaca totul…

  4. Nu e de neinlocuit spune

    Lasa ca a picat Andrei si-i ia locul Iosub. Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se conserva!

  5. Pacorado spune

    PS. Tot din Piatra Neamt, tot om cu fonctie, tot cu case, tot apropiat al lui Jehad, ba mai mult decat atat! A bientot! Parol!!!

  6. Descopera-judetul-neamt spune

    La vremea respectiva nu stiam cine sunt proprietarii. Alergam sa fotografiez lebedele si ratele de pe lacurile Vaduri, Batca Doamnei si Pangarati – dovada stau imaginiile postate pe net pe diverse profile.

    Mi-au atras atentia insa cateva vile din zona prin dimensiuni si modul de amplasare – cam izolat si dificil de ajuns la ele (pe un drum foarte ingust, foarte aproape de malul lacului, fara nici un element de protectie si pe timp de iarna e o adevarata aventura sa parcurgi zona).

    Exista acolo un ponton mic, privat, unde am coborat si am facut niste fotografii la lebedele ce se retrasesera in milocul lacului si la gunoaiele stranse la mal – reclamate si ele pe blog.

    Daca e sa analizam zona – pe malul opus al lacului sunt alte case celebre (la fel am aflat si despre ele din comentariile postate de vizitatori) – aspect care nu ma intereseaza.

    Singurul aspect de remarcat este cadrul natural deosebit si ariile protejate din zona.

  7. Asa e! spune

    Mai, marele moralist Robert Iosub. Cand l-ai pupat pe crestet pe Harabagiu pentru marile lui dezvaluiri din cazul Mironescu, de ce nu ti-a spus despre Viorel Andrei? Si daca ti-a spus de ce n-ai scris? Ai asteptat sa preiei articolul din ziarul Ceahlaul? Si acu l-ai scos de pe site ca e mai interesant ce spui tu? O adunatura de „principialisti”, care ati stiut cu totii si ati tacut. Bravo voua, barbatilor! Mai bine sa va fie frica decat rusine sau cum era aia c-am uitat? Mi-e scarba!

    ADMIN : Urmarim periodic lista cu urmaritii generali si cu pozele acestora . Niciodata nu am vazut nici numele original al acestui individ nici poza . Daca stiam nu ratam ocazia sa facem public . Avem temeri ca cineva a ajutat acest individ ca sa nu apara in lista publica cu urmariti generali sau poate a fost scos .
    Cat despre sursa informatiei am facut-o public si chiar am facut trimitere la ea .

  8. Pacorado spune

    Inca putina rabdare! Va mai veni o dezvaluire nu mai putin surprinzatoare ! Parol !!

  9. edy spune

    Casa galbena e alui Tocu.Alta casa intrata in portofoliu lui Tocu.
    Noroc cu Zonoceram…….

  10. edy spune

    Intreaba-l pe marele ziarist Harabagiu ca stie multe

  11. edy spune

    Nu esti curios sa afli cine i-a facut casa?Iulian Costel TOCU iti spune ceva?
    Si il are vecin de casa pe alt mare ziarist.Balanescu .
    Iar de Roland Jehac cam tot acelasi prieten l-a ajutat si il ajuta.

  12. Kiatra-Neamt spune

    Clanul INTERLP PINALTY este mult mai mare, daca ar fi numai el nu ar fi o problema….
    Nu am de ce sa acuz…
    Sa vedeti ce CARACATITA INTERLOPA este la MAFIA TERENURILOR MUNICIPALITATI…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate