Urările primarului și viceprimarilor la început de an școlar

2

Școala este cheia formării personalității, educația face diferența între excelență și banalitate.
Astăzi când clopoțelul anunță un nou început, le doresc cadrelor didactice și elevilor succes, putere de muncă și multe reușite în noul an școlar.

Dragoș Chitic,
Primarul municipiului Piatra-Neamț

____________

Începutul cursurilor noului an școlar 2016-2017 îmi creează emoția fericită de a mă adresa tuturor colegilor urându-le putere de muncă, iar elevilor mult succes și împliniri durabile!

Luminița Georgeta Vîrlan
Viceprimarul municipiului Piatra-Neamț

____________

Cu ocazia acestui nou început le urez atât elevilor, cât și cadrelor didactice putere de muncă și un an școlar bun, încununat de succese!

Bogdan Gavrilescu
Viceprimarul municipiului Piatra-Neamț

an-scolar

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Laria spune

    Cu aghiazma a dat pe oameni politici pt a nui contamina pe elevi de boala minciuni

  2. Gabriel spune

    Ce frumos! Ce frumos ar fi fost ca discursurile de la scoala sa fie la fel de scurte. Au fost scoli in care s-a pierdut vremea cu tot felul de bla-bla-bla-uri si alte chestii. Traim in secolul comunicarii. Nu cred ca e nevoie sa stam cu ochi-n soare 2 ceasuri, ca sa auzim niste chestii pe care oricum le putem afla de la Tv, sau de pe internet. Cat despre „Sfanta Liturghie” in curtea scolii, Doamne, iarta-ma! Daca trecea preotul sa stropeasca cu aghiazma in fiecare clasa, era mult mai bine primit, cred. Deschiderile de an scolar in acest secol n-au nimic de-a face cu evolutia. Pe bune!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate