Infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice

0

În noaptea de 30/31 decembrie 2010, în jurul orei 01.45, în timp ce U. Andrei, de 23 ani, din Piatra-Neamt, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe strada Alexandru cel Bun, din oras, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de carosabil acoperit cu gheată si a acrosat un stâlp de pe partea stângă a sensului de mers, avariind vehiculul. În urma verificărilor efectuate în baza de date, politistii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere. Întrucât emana halenă alcoolică, politistii au solicitat testarea cu aparatul etilotest, pe care tânărul a refuzat-o, ca de altfel si recoltarea de probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool din sânge. I s-a întocmit dosar penal.

În noaptea de 31 decembrie 2010/01 ianuarie 2011, în jurul orei 03.40, un echipaj de politisti rutieri l-au depistat pe V. Alexandru, de 27 ani, din Piatra-Neamt, judetul Neamt, care conducea un autoturism, pe Bulevardul Decebal, din municipiu, având în aerul expirat o concentratie de 0,50 mg/l alcool pur. Conducătorul auto a fost condus la unitatea medicală unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge. I s-a întocmit dosar penal.

În ziua de 02 ianuarie, în jurul orei 17.40, o patrulă de politisti rutieri l-au depistat pe M. Vasile, de 34 ani, din Piatra-Neamt, judetul Neamt, care conducea un autoturism, pe DN 15D, în localitatea Baratca, judetul Neamt, având în aerul expirat o concentratie de 0,48 mg/l alcool pur. Conducătorul auto a fost condus la unitatea medicala unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea îmbibatiei de alcool în sânge. I s-a întocmit dosar penal.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate