Accidente rutiere

0

În dimineata de 24 decembrie, în jurul orei 08.25, pe str. Ion Creangă, din Tg. Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce T. Mihaela, de 32 de ani, din comuna Grumăzesti, judetul Neamt, conducea un autoturism, pe str. Ion Creangă, din Tg. Neamt, nu a adaptat viteza la conditiile unui carosabil acoperit cu polei, a derapat si a acrosat pietonul V. Toma, de 72 de ani, din Tg. Neamt, care se deplasa regulamentar pe acostamentul străzii. Pietonul a suferit o contuzie lombară superficială. Cercetările sunt continuate de Politia orasului Tg. Neamt.

În dimineata de 25 decembrie, în jurul orei 05.45 la sediul Politiei municipiului Roman s-a prezentat F. Ionut, de 26 de ani, din Roman, care a reclamat că în jurul orei 01.15, pe str. Tudor Vladimirescu, a fost victima unui accident rutier. Din cercetările efectuate politistii au stabilit că în timp ce F. Ionut se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă, fiind sub influenta băuturilor alcoolice, a încercat să se urce într-un taxi, în care se afla prietena sa, însă autoturismul se afla în miscare, astfel că s-a dezechilibrat si a căzut pe carosabil. Victima a suferit o contuzie forte genunchi stâng. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

În ziua de 25 decembrie, în jurul orei 13.40, pe DJ 207 A, în afara localitătii sagna s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce G. Cristian, de 40 de ani, din municipiul Brasov, conducea un autoturism, pe DJ 207 A, în afara localitătii Sagna, a efectuat neregulamentar manevra de întoarcere, fără a se asigura corespunzător, moment în care intră în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de A. Lucia, de 24 de ani, din comuna Doljesti, judetul Neamt. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto, care a suferit un politraumatism si un traumatism craniano – cerebral acut închis comotional. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

În ziua de 26 decembrie, în jurul orei 15.30, pe DN 15 D, în interiorul localitătii Gâdinti s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane. Din primele cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce M. Mihai, de 21 de ani, din Roman, conducea un autoturism, pe DN 15 D, în interiorul localitătii Gâdinti, a surprins si accidentat pe E. Olga, de 77 de ani, din comuna Gâdinti, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului, prin loc nepermis si fără să se asigure. Pietonul a suferit multiple fracture. Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Roman.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate