În Borca, o familie a rămas fără acoperiș deasupra capului

4

Mirela Loghin, profesor consilier la Liceul Teoretic ”Mihail Sadoveanu” din Borca, a trecut alături de familia ei printr-o încercare grea. Cu câteva zile în urmă casa în care locuiau a ars până la temelie. Prin mobilizarea prietenilor și a oamenilor de bine au unde locui temporar, au primit și haine, deoarece totul a ars. Au nevoie de sprijin pentru a ridica o nouă casă.

Cei care doriți puteți să donați bani în contul RO97CECEC001O946311376711, titular cont Mirela Loghin. Orice ajutor este important in acest moment.

La locul incendiului s-a deplasat și președintele Consiliului Județean Neamț, Constantin Iacoban, care a declarat: ”Am văzut la Pârâul Pantei din comuna Borca ce înseamnă să pierzi ce ai agonisit în ani de muncă. Mi-a spus primarul de Borca, Ovidiu Niță, despre această nenorocire şi am vrut să văd cu ochii mei limitele dezastrului. E o adevărată tragedie ce s-a petrecut şi sper să putem găsi o soluţie să îi ajutăm cumva pe oamenii care au rămas fără acoperiş deasupra capului. Să ferească Dumnezeu pe toată lumea de asemenea nenorociri, două case mistuite de foc și alte două afectate! Personal le mulţumesc pompierilor de la Târgu Neamţ, serviciilor de voluntari de la Broşteni şi din Borca şi celor care au dat o mână de ajutor pentru limitarea pagubelor.”

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
  1. VIRGIL spune

    NU E NORMAL , Fireste , vi de la TARG urci si cobori P VODA ,unde mai sunt tiruri , masini mici , iar autospecialele de pompieri chit ca au ele sirene ca si viteza sunt limitate , incete pana ajung , monteaza o linie , mai arde ,se aprinde intr o parte ! POMPIERI sunt si la POIANA TEIULUI , Detasament ,daca nu ma insel , dar au o dotare slabuta , CA deh , inainte erau niste masini cu TURBO JETURI , consumau cam mult dar aveau si rezultate in unele situatii ,mai bune decat ce au ei acum , masinuta aia RENAULT , care e si mica si da si duhul prin dealuri , mai curand vin cu DUSTER ul cu niste stingatoare cu spuma , ajung garantat mai rapid , limiteaza si pagubele , EI am impresia ca in ultimul timp sunt axati pe Stingere ,mai putin pe Pagube materiale ,

  2. Catalin spune

    Bine ca pana la urma s-a aflat si locul exact… Pr. Pantei si nu Pr Carjei. Sper ca si ajutorul de la dl. prefect sa ajunga tot la Pr. Pantei.

    1. Catalin spune

      Logic nu este normal, dar la ce amploare luase incendiul, mai era putin si ajungeau si cei de la Piatra Neamt!

  3. ANA spune

    E normal ca la Borca sa vina pompieri tocmai de la Targu Neamt??? Si daca mai ardea pe altundeva?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate